Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért Őőőő-zik egy csomó...

Miért Őőőő-zik egy csomó ember beszéd közben?

Figyelt kérdés
Riportban híres emberektől hallom,iskolában tanárról tanárra(kivéve a nyelvtan-irodalom tanárunkat) sőt még parlamenti beszélgetésekben is mond valamit és akkor mondja hogy őőő és az adókat le kell szabályozni meg ilyesmi .
2010. márc. 22. 22:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

hát őőőőő, kell egy kis őőő időőőő ,hogy eszükbe jusson amit akarnak őőőőő mondani xD

nemtudom,amolyan időhuzás szeruség tudat alatt vagy mi :D

z

2010. márc. 22. 22:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

mert nem jut eszükbe épp az a szó amit használni akarnak,

mert nem fogalmazták még meg magukban a mondandójukat,

mert ezzel jelzik, hogy még nem fejezték be a mondandójukat

szóval időhúzás.

2010. márc. 22. 22:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
gondolkozási idő
2010. márc. 22. 22:48
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
és egy jel arra hogy nem bemagolt szöveget fúj hanem saját gondolatait próbálja rendezni sztem::) és így hatásosabb is..
2010. márc. 22. 22:48
 5/17 anonim ***** válasza:
63%

Azért mert képtelen egyszerre hazudni és gondolkodni..

Amíg őőő zik addig találja ki hogy mit hazudjon!

2010. márc. 22. 23:19
 6/17 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem kozmetikázod a mondanivalód hanem csak kimondod amit gondolsz, akkor nem őő zöl..

Aki őőő zik az mind hazudik!

2010. márc. 22. 23:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak tipikusan őőő-ző emberek, és vannak, akiknek kevésbé szokásuk. Nem tudják úgy összehangolni a beszédüket és a gondolkodásukat. De amúgy le lehet róla szokni ha nagyon figyelnek rá.
2010. márc. 22. 23:21
 8/17 anonim válasza:
9%
Jó, de a kérdést arra irányult szerintem, hogy miért pont ŐŐŐ-zik mindenki.
2010. márc. 22. 23:22
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
Mert nem beszélik meg előre, hogy miről fognak beszélgetni, és nem tudom, veled előfordult-e már, hogy akartál mondani valamit, és hirtelen nem jutott eszedbe a szó, de még egy előre letárgyalt riportnál is előfordulhat, hogy valamit gyorsan akar mondani, aztán jön egy kis rövidzárlat. Hogy miért pont ööö? Talán ez az egyik legkönnyebb hangzó, és automatikusan jön, te még sose ööö-ztél akaratlanul?
2010. márc. 22. 23:23
 10/17 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, de szerintem roppant idegesítő... volt egy barátom, aki folyton, de folyton, minden mondatban őőő-zött... Eleinte annyira nem gáz, de ha minden nap azt hallja az ember, már a végén beszélgetni sincs kedve... :S

L,19

2010. márc. 22. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!