Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mai világban mi kell, hogy...

Mai világban mi kell, hogy népszerűbb legyek?

Figyelt kérdés
Az az igazság zavar valamilyen szinten,hogy népszerűtlen vagyok.Kevés barátom van,fb-re feltöltök egy képet alig kapok lájkokat rá,kinézetemmel nincs probléma,kicsit zárkózott személyiség vagyok.Ezen hogyan tudnék változtatni?
2015. dec. 6. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Járj el bulizni, oda ahova a többiek is járnak. Szünetekben állj oda a többiekhez ès csatlakozz be a beszèlgetèsbe:)
2015. dec. 6. 22:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem rég fejeztem be a sulit :D
2015. dec. 6. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ, pl városban élsz vagy falun. :)
2015. dec. 6. 22:28
 4/9 A kérdező kommentje:
falu
2015. dec. 6. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Aki másoknak akar megfelelni, az megbolondul. Mégis mit vársz attól ha "népszerűbb" leszel? Azt hogy nyugodtan hátradőlsz a hatezer lájk hatására? Ez a facebook már megbetegítette az embereket.
2015. dec. 6. 22:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten egyet értek veled,de attól még szarul esik,hogy népszerűtlen vagyok pl: volt olyan helyzet egy csaj nagyon rám volt akadva egy ismerkedős oldalon,addig nem hagyott békén a még bennem jelöltem,mondta milyen jól nézek ki meg minden.Na végül bejelöltem a csajt több ezren követték több ezren lájkolták a képeit és utána szart rám,mintha csalódott volna,hogy nem az vagyok akinek elképzelt.Meg szarul esik,hogy ennyien nem kedvelnek vagy utálnak :/ Nem tudom mit kéne gondolnom.
2015. dec. 6. 22:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírás miatt telefonról vagyok,de próbálkozok normálisan írni :)
2015. dec. 6. 22:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem népszerűtlen vagy, hanem zavar az egoizmus. Mások is hasonló helyzetben vannak, csak őket nem zavarja. Ma népszerűnek lenni annyi, mint igénytelen, divatmajmoló, birkatömegből kilógni nem akaró.

Tanulj, értsd meg a körülötted zajló világot, lásd meg az igazi értéket és ahhoz viszonyíts. Járd a magad útját, és ha értékes vagy, követni fognak. Mert te tudsz valamit, amit ők nem. Van mit tőled ellesni. Eközben azért légy kellemes társaság.

A lájkos példádnál nem vetted észre, hogy ez azért volt fontos neki, mert ő is azt hitte, az a népszerűség és az a jó, ha őt sokan lájkolják. Ez egy mánia, a "skalpodat" akarta mindössze megszerezni. Az ő életében te egy strigula vagy, vigasztaljon hogy más is az. Ő szegény csak a striguláig jutott még.

2015. dec. 7. 11:11
 9/9 Kései Sirató ***** válasza:

Miért akarsz népszerű lenni, indulsz a választásokon? Népszerűség csak a politikusoknak kell és a sztároknak. Hova akarsz tömegeket vonzani?

Ha mégis arról van szó, hogy inkább barátokat, jó kapcsolatokat akarsz az más. Keresd a kapcsolatot, tervezz, legyenek céljaid, hobbid, stb.!

2015. dec. 7. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!