Spanyolország miért népszerűbb úticél a világban, mint Olaszország?
a spanyolok (főleg a katalánok) kedvesek. az olaszok bunkók. Spanyolország olcsóbb. (szerintem szebb is, de ez izlés kérdése)
Olaszországban a műemlékek az érték. más nem nagyon. ha az ember lábat lógatni, pihenni akar, miért menjen egy olyan helyre ami tele van fényképezőgéphez tapadt túristával? a tenger meg koszos.
Én azért nem teljesen értek egyet az elsővel, én imádom Olaszországot, gyönyörű hely, ennek ellenére Spanyolországban éltem...de ez csak a nyelvtudásomon múlt.
Szerintem inkább az a döntő, hogy nem műemlékek miatt jár az emberek többsége nyaralni, hanem események miatt-pl. biakaviadal, focimeccs-ezekben meg Spanyolo. előrébb van az olaszoknál. aztán pl. többen beszélnek spanyolul, így többen is választják úticélnak. ott van pl. a zarándokút Santiago de Compostelába, ilyesmi sincs Olaszországban. Aztán ugye Madrid/Barcelona/Andaluzia elég híres....Az is számít szerintem, hogy Afrikába gépjárművel itt a leg1xűbb átjutni, rengeteg komp jár a két kontinens között. És ugye azok az algériaiak/marokkóiak is beleszámítanak a turisták közé, akik Franciaország és Afrika között Spanyolo.-on keresztül közlekednek, hiszen számolják őket, még ha szállodába nem is mennek, de autópályán közlekednek, hajóra szállnak...És aztán ott vannak még az angolok/németek, akik nagy része vmiért Spanyolo.ba szeret járni éjszaki életet élni...főleg Ibiza ugye....
onnan gondolom, hogy Spanyolországba évente 50-60 millió turista jár, és abból 17 millió angol és 10 millió német.
olaszországba meg kb. 40 millióan mennek
miert gondolom, hogy az angolok spanyolba jarnak??? :-)))
itt elek az ev nagy reszeben, es lassan tobb angolt hallok, mint spanyolt. de tajekoztatlak, hogy maltara is sokan jarnak pl, vagy amerikaba nem csak ciprusra...nem oda megy az osszes. ok megtehetik, hogy evente tobb honapot toltsenek meg nyugdijas korukban is kulfoldon...akarmerre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!