Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kőbánya-Újhegyi lakótelep...

Kőbánya-Újhegyi lakótelep vagy Békásmegyer a jobb költözés szempontjából?

Figyelt kérdés

E kettő közül tudunk választani az árak alapján. Munkahelyek mindegyiktől kb ugyanannyira vannak?

Ki melyiket javasolja miért?

Köszönöm

2015. nov. 29. 11:54
 1/6 zgyzgy ***** válasza:
33%

Egyértelműen Békásmegyer, bár az sem egy leányálom.

Kőbánya borzalmas.

2015. nov. 29. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm az Újhegyi sétánynál lakik, ő szereti és dicséri. Igaz, ő is azt mesélte, hogy régen borzasztó volt a környék, de szerinte a polgármester jó ideje pikk-pakk rendet teremtett, és azóta tök jó ott élni. Tudom, ez nem olyan, mintha én laknék ott és mondanám, csak gondoltam, megemlítem. Viszonylag rendszeresen összejövünk, és én sem tapasztaltam semminemű borzalmakat.
2015. nov. 29. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én laktam Újhegyen panelbene is, új építésűben is.

A tóhoz közel. Ott nem gáz, sok normális család van, és Kőbányának az a része az utóbbi években eléggé felfejlődött.

Közel van a metró is, így gyorsan eljutni szinte bárhová.

Békáson csak vendégségben voltam, számomra mindentől messze van.

2015. nov. 29. 19:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekünk is újhegy tűnt szimpatikusabbnak :)
2015. nov. 29. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Újhegy valóban sokkal jobb hely annál, mint amilyen Kőbánya híre, teljesen normális környék. A közlekedés is jobb (a 2-es és a 3-as metró is elérhető), mint Békásmegyerről.

Ti végül hogyan döntöttetek? :)

2018. jan. 27. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Ráadásul Békásmegyeren már elszaladtak az árak, a két lakótelep már nem egy árkategóriában van.
2018. febr. 1. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!