Budapestiek? Ti szerettek itt élni?
Nemet,kort és kerületet is írjatok légyszi:)
És azt is,hogy miért igen,miért nem.
Közvéleménykutatok:)))) Aki pedig nem Pesti ő felköltözne??
Napsütéses szép napot mindenkinek!!
Nem költöznék.Nem világom a nagyvárosi élet.
Nógrád
A világért sem élnék vidéken.
Lehet hogy Bp nem a legtökéletesebb város, de itt van minden, és tele van nagyon szép helyekkel. Kosz sincs mindenhol, meg bunkó emberek se, csak jó helyen kell lakni.
19/L 13.ker
Én szívesen felköltöznék, csak félek a várostól. Igaz, hogy az emberek nem mindig barátságosak, rossz a levegő, a közlekedés iszonyat, mindenki rohan és nem foglalkozik senki senkivel, viszont állás szempontjából jobb lenne, gyönyörű a kilátás a Halászbástyáról, vannak csodálatos helyei( Fővárosi állat és növénypark, Vár, Margitsziget stb.), önmagában véve szép város, van szórakozási lehetőség.
Szóval, amint látod, győzködöm magam pro és contra.
26 L Borsod megye
Imádok itt élni,de csak 11 kerületben!máshova nem költöznék,a város széle,de mégis van minden.28/L
Vidéki voltam amúgy,5 éve költöztem be.
Én soha nem költöznék le vidékre.Pesten van minden,persze tele van tahókkal meg minden,de kit érdekel?2millió ember között akadnak szép számmal rendesek:))A hangulat,a környezet minden jó itt.Igaz én szívesebben élnék 5,12,1 kerületben,mert jobb,de a 9.is megteszi bőven.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!