Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Budapestiek? Ti szerettek itt...

Budapestiek? Ti szerettek itt élni?

Figyelt kérdés

Nemet,kort és kerületet is írjatok légyszi:)

És azt is,hogy miért igen,miért nem.

Közvéleménykutatok:)))) Aki pedig nem Pesti ő felköltözne??

Napsütéses szép napot mindenkinek!!

2010. márc. 20. 17:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
ha nem lenne annyi szmog pesten, akkor en szivesen elnek ott.
2010. márc. 20. 17:19
 2/29 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz:) Bár most szerintem jó a levegő.Vagyis volt már rosszabb is.Én anno Szabolcsból költöztem föl így van hasonlítási alap:)))
2010. márc. 20. 17:26
 3/29 anonim ***** válasza:
Semmi pénzért sem költöznék fel Pestre. Büdös, koszos, sok köcsög ember van ott stb...
2010. márc. 20. 17:26
 4/29 A kérdező kommentje:
Köszönjük:))) És te hol élsz?? Csak,hogy tudjam,hogy hol vannak rendes,illatos,tiszta,nem köcsög emberek??:)))
2010. márc. 20. 17:27
 5/29 anonim ***** válasza:
Szolnokon ;)
2010. márc. 20. 17:34
 6/29 anonim válasza:

Nem költöznék.Nem világom a nagyvárosi élet.

Nógrád

2010. márc. 20. 17:36
 7/29 anonim ***** válasza:

A világért sem élnék vidéken.

Lehet hogy Bp nem a legtökéletesebb város, de itt van minden, és tele van nagyon szép helyekkel. Kosz sincs mindenhol, meg bunkó emberek se, csak jó helyen kell lakni.

19/L 13.ker

2010. márc. 20. 17:38
 8/29 anonim ***** válasza:

Én szívesen felköltöznék, csak félek a várostól. Igaz, hogy az emberek nem mindig barátságosak, rossz a levegő, a közlekedés iszonyat, mindenki rohan és nem foglalkozik senki senkivel, viszont állás szempontjából jobb lenne, gyönyörű a kilátás a Halászbástyáról, vannak csodálatos helyei( Fővárosi állat és növénypark, Vár, Margitsziget stb.), önmagában véve szép város, van szórakozási lehetőség.

Szóval, amint látod, győzködöm magam pro és contra.

26 L Borsod megye

2010. márc. 20. 17:39
 9/29 anonim ***** válasza:

Imádok itt élni,de csak 11 kerületben!máshova nem költöznék,a város széle,de mégis van minden.28/L

Vidéki voltam amúgy,5 éve költöztem be.

2010. márc. 20. 17:42
 10/29 anonim ***** válasza:

Én soha nem költöznék le vidékre.Pesten van minden,persze tele van tahókkal meg minden,de kit érdekel?2millió ember között akadnak szép számmal rendesek:))A hangulat,a környezet minden jó itt.Igaz én szívesebben élnék 5,12,1 kerületben,mert jobb,de a 9.is megteszi bőven.

19/L

2010. márc. 20. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!