Harry Potter vagy Star Wars?
"
Jövőre jön a Ben Hur Remake is, majd meglátjuk, hogy a korábbihoz képest hogy teljesít"
Szerintem borítékolható.
Sokkal látványosabb tengeri csatajelenet, szuper és hosszabb kocsiverseny - Hestonnál ( és többieknél) gyengébb színészi játék, unalmasnak hitt, ám lényeges jelenetek kihagyása...
majd meglátjuk.
A Star Wars-nak 6. része van, az a 6. rész hozza össze a gyönyörű történetet, sajnálni tudom azokat a rajongókat akik különszedegetik, újra meg régire.
A Harry Potter csak egy szutyok film, 5 éveseknek addig jó amíg fosnak Darth Vadertöl, de aztán benől a fejük lágya, és rájönnek mi a jó! :)
"A Star Wars-nak 6. része van, az a 6. rész hozza össze a gyönyörű történetet, sajnálni tudom azokat a rajongókat akik különszedegetik, újra meg régire."
Akár sajnálod, akár nem - több mint 20 év van köztük.
És ha a 6. rész "hozza össze a gyönyörű" történetet ( ami egyébként egy sima lovagregény), akkor mi szükség szerinted a az új részre és a jövőbeni folytatásokra?
Star Wars, de igen: még inkább A Gyűrűk Ura. Vagy Galaxis útikalauz stopposoknak. A Harry Potter valahogy nem jött be, persze attól még lehet jó.
Star Wars-ból én is az első három filmet szeretem jobban (mármint IV, V, VI.). De még a Baljós árnyak is egész jó, az még hozott újat a számítógépes látványvilágban, a többi viszont már csak gyenge utánzat túldimenzionált jelenetekkel, és banálisba torkolló túldramatizálásokkal:
- Ha nem állsz mellém, az ellenségem vagy.
- Csak egy sith tárgyal végletekben. Megteszem, amit kell.
...
- Anakin, Palpatine egy szörnyeteg.
- Én nem őt látom szörnyetegnek, hanem a jediket.
- Akkor neked véged!!! [mert csak egy sith tárgyal végletekben]
És a nagy tetőpont:
- A testvérem voltál, Anakin. Szerettelek. [De már nem, úgyhogy kegyelemdöfést sem kapsz, hagylak elevenen $z@rrá égni, én a bölcs és jóságos Ben Kenobi].
23!
Hát nem tudom te mit néztél, hogy nem láttad át a történetet, de bűn itt írkálnom is, ahol ilyen agyiloag zoknik vannak, hogy egy lapon emlegetik a gyűrűk urát, Harry Pottert a Star Warsal . .
egyértelmű hogy a Harry Potter :D
(de a Gyűrűk Ura a legjobb!)
:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!