Ti éreztetek már ilyet (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Ürességet,hiányt,szomorúságot amikor egy kedvenc sorozatotok vagy filmetek véget ért? Mert én igen és furcsa. Az előbb említetteket éreztem miután véget ért gyerekkorom kedvence a Harry Potter és a Star Wars. Most rávettem magam hogy megnézzem a Transformers részeit és ez után is. A kedvenc sorozataimról nem is beszélve...2014. júl. 27. 20:19
1/3 anonim válasza:
Ja elég rossz hogy nincs folytatásuk, de én pl a Harry Potter sorozatot folyton újraolvasom már vagy 6 éve.
2/3 anonim válasza:
Én is így vagyok az összes sorozatnál, amit nézek. Normális, ha kinézted, akkor valami új dolognak vége lesz az életedben.
3/3 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet érezni főleg akkor ha egy nagyon jó sorozatnak 1 vagy két évad után vége és teljesen értelmetlenül zárul le és csomó kérdés fennmarad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!