Harry Potter vagy Star Wars?
Star Wars
A filmeken kívül azért elég gazdag története van és az első 3 film is remekül teljesített a maga célkitűzéseiben.
"és az első 3 film is remekül teljesített " - CSAK az első három teljesített remekül.
A többi már csak az újabb bőrök lehúzásáról szól.
Hát nekem az első három film egyáltalán nem jött be.
Az újak jobbak voltak.
"Hát nekem az első három film egyáltalán nem jött be. "
Ízlés dolga, amiről nincs értelme vitatkozni.
Ezért értelmetlenek az ilyen kérdések.
:-)
"akkor örülnék egy remake-nek a 4-5-6-ból. A mai tehnológiával ki lehetne belőle sütni valami jót."
Az úgy jó, ahogy van.
Pont az (is) a gond az újakkal, hogy a hangsúly elment a technológia kihasználása felé a történet és karakterek helyett.
Előző, a konzervatív SW fanok esetében érthető az idegenkedés egy újraforgatástól, de ahogy megyünk előre az időben, az újabb generációk esetében már pont az lesz a baj, hogy néhol nagyon elavult.
Az SW-ben sok pénz van, (akár csak a HP)-ben. Ha leforog az utolsó rész is az SW-ből nem hinném, hogy ebből adódóan a készítők végleg letennék a kamerát, ami a sorozatot illeti. Ez a film mindig megtöltötte a mozikat emberekkel, és sok pénzt hozott a konyhára. Vagy nem?
"Vagy nem?"
De, ebben igazad van.
Viszont ahogy fejlődik a technika, úgy nő a a csábítás a készítőkön, hogy a történet/ karakterek kidolgozása helyett a látvánnyal adják el a filmet.
Én még nem nagyon találkoztam olyan remakkel, ami a látványt leszámítva ne lett volna gyengébb az eredetinél:
Nyisd ki a szemed - Vanília égbolt, Berlin felett az ég - Angyalok városa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!