Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a városiak?

Miért ilyenek a városiak?

Figyelt kérdés

Miért van az amikor egy városban felnôtt ember lemegy falura és azt hiszi vagy képzeli, hogy ott most ô a valaki?

Pl.: 2hete a szomszédunk lett egy "Pesti" férfi és egy nô(házasok), és teljesen úgy viselkednek, "teszik a fejüket" , meg okoskodnak, hogy az hihetetlen. Teljesen ugyan azok a hús vér emberek mint mindenki más. Mit kell lenézniük mindenkit?

Miért van ez?

#város #ember #falu...
2015. nov. 3. 13:48
1 2
 11/12 A.C.A.B válasza:
8-as vagyok. Teljesen egyetértek :)
2015. nov. 18. 18:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam a reakciódat. Én NEM vagyok városi, látok tehenet, lovat, kecskét, baromfit, malacot gyakran. Mégis meg kell kérdeznem: mi van akkor, ha valaki még sose látott tehenet? Én még sose láttam tengeralattjárót, vagy óceánjárót, vagy 10 emeletes házat. És akkor mi van?
2015. nov. 18. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!