Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudnátok adni ihletet egy...

Tudnátok adni ihletet egy könyvhöz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már többször próbáltam könyvet írni, de átlagosan eljutottam kb. az 50 oldalig, ott meguntam a történetet és abbahagytam.

Igazából mindenki szerint a rajz és a divattervezés lesz az igazi hivatásom, de szeretném magam kipróbálni mában is. :) Általában ha meglátok egy olyan képet, vagy szituációt, vagy valamit, ami egyezik a stílusommal, egyszerre megjön az ihletem.

Na, most kezd valami csírázni bennem, rocksztárokról szeretnék írni... Vagyis gondoltam arra, hogy lány lesz az énekesük és az ő szemszögéből írók, de arra is gondoltam, hogy a lány csupán csak átlagos lesz, de az ő szemszögéből írók, és a fiú lesz a sztár, szóval egy szerelmes, harcokkal teli, rocksztárokról szóló történetet szeretnék írni.

Most láttam egy videót, aminek nagyon megtetszett a története, meg az egész, de mégsem szeretnék copizni, csak azt szeretném, ha valami adna egy kezdő lökést. Viszont inkább összezavarodtam, hogy most hogy legyenek a szerepek, meg stb. , úgyhogy további "ihlet hozó" videókat, rajzokat, videókat, blogokat kérnék!

Arra is gondoltam, hogy eddig azért nem jött össze egy rendes könyv, mert nem lépések szerint haladtam, szóval gyűjtőmunkát egyáltalán nem gyűjtöttem előtte, meg semmi, csak belekezdtem.

És ha most összeállna egy történet a fejemben, talán sikerülne. De ahhoz először ihlet kell, és én most az ihlet szerzést tekintem gyűjtésnek :D

( igazából egy Tokio Hotel rajongói oldalra néztem rá, ahol bemutattak egy filmet, amit a Tokio Hotel ihletet, talán ezért tetszett nagyon, főleg a közbe-közbe bevágott fellépések nyerték el nagyon a tetszésem :D Annyira TH-s volt! :) Szóval valami ilyesmit szeretnék, de akár egy aranyos emos vers is tökélees lenne. :) (nem vagyok emo )

2015. nov. 2. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:

"Tudnátok adni ihletet egy könyvhöz" - Nem.

Ihletet nem lehet adni, legfeljebb ötletet.

2015. nov. 2. 21:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
És miért muszáj, hogy könyv legyen? Írhatsz rövidebb történeteket is, ha neked az jobban megy, és akkor nem unod meg.
2015. nov. 2. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!