Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kibírhatatlan a szobatársnőm,...

Kibírhatatlan a szobatársnőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok,felvételiken ismerkedtem meg egy lánnyal,nagyon aranyos volt,egyből lett közös témánk. Van még 2 évfolyamtársnőnk ,akikkel szintén ott ismerkedtünk meg. 1 hónapja kezdtük az iskolát,diák házban élünk,rajtunk kívül még 14 emberrel,senkivel nincs baj csak a szobatársnőmmel. Horkol,ordibál,parasztos beszéd,az utcán mindenki megnéz,vagy akárhol. Csapkodja az ajtót,esténként meghülyül,össze-vissza röhög,ugrál az ágyon,totál úgy viselkedik,mint egy 5 éves és nem egy 20 éves. Van barátja évek óta,de olyan undorító trágár szexbeszélgetés megy előttem,hogy majd lefordulok a székről. Csapkodja az ajtókat,reggel 6 kor kel,minden világítást felkapcsol,mászik át rajtam,hogy kinézzen az ablakon,hogy ki ment el a ház előtt,szóval idegesítő. Meg engedtem,hogy a barátja ott aludjon,én átmentem a barátnőimhez aludni és szex után az ágyamon hagyták a használt zsepkendőket stb. próbáltunk vele beszélni,de nem ér semmit,szerinte féltékenyek vagyunk rá. Kitenni nem lehet,el akartam költözni,de csak január végén tudok :( kaptam pár tanácsot,hogy hogyan kellene megszivatni,de én nem vagyok olyan. Mit érek el vele,ha fogkeféjét a wc be megmártom? Semmit.. de nagyon kivagyok már tőle,az évfolyamon sem szeretik az emberek
2015. nov. 1. 21:10
 1/2 A kérdező kommentje:
Ő falun él,én városi lány vagyok,pedig a nagyszüleim falusiak,ott nőttem fel,és folyton beszólogat,hogy ő mennyit dolgozik otthon,meg ő nem városi cica baba,és egymás után jönnek a oltogatások. Mondtam neki,hogy ne nézzen már le,nem tud rólam semmit ilyen téren,meséltem magamról,és azóta még rosszabb a viselkedése..
2015. nov. 1. 21:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit kellene tenned, talán lenyugodni. Tudomásul kell venni, hogy sok falusi lyány, ha felkerül Pestre, olyan akar lenni, mint amilyen az általa elképzelt pesti, nagyvárosi lyány és felszabadul a falusi, némileg hagyományos és konzervatív szokások alól, elkezd szélsőségesen viselkedni, mert azt hiszi, hogy ő ettől lesz városi és majd nem nézik le (mert azt is hiszi, hogy lenézik). Ha van esze, akkor talán lehiggad és visszaveszi magát, de még az is lehet, hogy kiesik a tanintézményből.
2015. nov. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!