Szerintetek jogos a szobatársnőm dühe?
Figyelt kérdés
Viszonylag jól megvagyunk a szobatársnőmmel. Azonban mostanában egyre többször kioszt, hogy én milyen vagyok... (szerintem alaptalanul) Én meg tényleg igyekszek kedves lenni, finoman megmondani, ha van valami, ő meg olyan durván és tapintatlanul a szemembe mondja a véleményét, hogy legszivesebben fölpofoznám... Szóval, igy megy ez már egy jó ideje, de ma nálam elszakadt a cérna. Ott vagyunk a boltban, vásárolunk, erre elkezdett pattogni, hogy felőlem azt csinálsz amit akarsz tralalalala, nem is ezzel volt a baj, hanem annyira érződött rajta a fölényeskedés meg az undokoskodás, hogy visszaköptem, hogy nekem ez most úgy esett, mintha azt mondta volna, hogy szerinte akár meg is dögölhetek. A bolt kellős közepén kiszedte a cuccait a kosarunkból, és elrohant, mint egy hisztérika, itt, a lakásunkon meg elkezdett üvöltözni, hogy én hogy megbántottam őt, meg én milyen szemtelen vagyok stb. Szerintetek kinek van igaza?2011. márc. 14. 18:41
2/8 anonim válasza:
Hisztisek vagytok mindketten. Legalábbis ennyiből ez jön le. Leírnád kicsit konkrétabban? Mire szól be, mit mond, ilyesmik.
3/8 anonim válasza:
Szemtelen? Na én ennél a pontnál vertem volna meg... Nem tudom kinek képzeli magát, de javaslom keress másik szabatársat, mert ez nem 100as.
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a rossz kategóriáért, de annyira kiakadtam, hogy nem is figyeltem... Olyan dolgokért lecsesz, hogy én nem ágyazok meg minden reggel, meg hogy az én dolgaim milyen rendetlenül állnak (nem mintha izgatna bárkit is), meg hogy a székeknek itt a helyük, nem ott ahova én tettem, gyakorlatilag mindenbe beleköt...
2011. márc. 14. 19:08
5/8 anonim válasza:
Ha sokat vannak együtt, a nők ciklusa egyforma lesz... lehet nálatok is ez van. xD
Amúgy egyikőtöknek sincs igaza, ennyiből legalábbis nem lehet megmondani, mert csak az egyik oldal véleményét ismerjük...
Mindketten gyakoroljátok a türelmet szerintem, és igen, nehéz együtt lakni valakivel, de ez van, ezt kell szeretni. :S
6/8 A kérdező kommentje:
Hahóóóó, nem azt mondom, hogy nem bennem van a hiba, de én már tényleg nem tudok jobban alkalmazkodni, jobban odafigyelni rá, nem tudom jobban törni magam, hogy egy korrekt viszonyt ápoljunk...
2011. márc. 14. 19:24
7/8 anonim válasza:
kéne nektek egy hímnemű. :D innentől már te is tudod... :P
8/8 anonim válasza:
nézd meg a szobatárs cimü filmet :D
az majdnem erről szól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!