Kibírhatatlan szomszédokkal mi a teendő?
Állandóan leselkednek át hozzánk,meg a legnagyobb melegben kezdenek el tüzelni,és akkora a füst,hogy be kell csukni az ablakot,ez volt tegnap este is.
A leselkedés meg nagyon durva,azt hiszi,hogy mi nem látjuk őket,amikor kukucskálnak át,ezt játsszák egész,esténként kiülünk kávézni a teraszra,egyszer csak azt veszem észre,hogy az öreg mamika melltartóban les engem...melltartóban les kelődik egész nap,meg bugyiban
Megszoksz vagy megszöksz,nekünk is van egy hasonló szomszédunk.
Mivel mi fiatalok vagyunk ő meg elég idős igy valószinű hogy nem sokáig kell elviselnünk,addig meg kibirjuk.
ha látod hogy kukucskál akkor odaszólsz neki vagy megkérdezed tőle, hogy mit szeretne, hogy ilyen lelkesen kukucskál utánatok
Ha meg tűzet rak este akkor kihívod a tűzoltókat, mert te csak azt láttad hogy nagyon nagy a füst és azt hitted hogy a ház ég (persze csak akkor hívd ki ha a településeteken van , mert fölöslegesen ne járkáltasd őket)
Igazából sok mindent nem tehetsz.
Ültess tujákat vagy futónővényt a kerítéshez, gyorsan megnőnek, nem lehet belátni tőlük.
Letakarhatod bármi mással is a kerítést.
A tüzelés ilyen, mi költöztünk, mert MINDEN NAP tüzelt valaki a környéken, még a lakásban is bűzlöttek a frissen mosott ruhák a füstszagtól ha nem csuktam be időben az ablakot.
Egyébként meg ha elég közel tüzelnek, fogd a slagot, és oltsd el mikor senki nem figyel oda.
Játszd el ezt párszor, még ha nem is veszik a lapot, legalább jó lesz bosszantani őket kicsit :)
A jegyzőnél kérhetsz birtokvédelmet.
Jegyző mindenhol van.
Ha meg nem kérsz, akkor így jártál.
a szomszéd a szemetet tüzeli a kazánban,irtó bűz van tőle...
a szennyvizet meg kiengedi a kert végébe-spórolás céljából
Tudom mit érzel.Nekünk is van egy hasonló.Legalábbis az égetés részben.De mivel öregek nemsokáig fogják már itt húzni, addig meg uncsimmal mindig azt csináljuk hogyha elkezd égetni valamit(udvaron csinálja) mindig átmászunk a kerítésen vízipisztollyal(elég szélesen szórja a tüzet vizekt :D) meg vizeslufival és eloltjuk a tüzet utána meg leszid minket mimeg csak röhögünk.
A leskelődéssel meg annyit tudsz kezdeni max h letakarod valamivel a kerítést vagy bokrot ültetsz elé.
Jelentsd be a jegyzőnél vagy az önkormányzatnál.
Apósom pont ugyanezeket csinálja, egy évig velük kellett laknom, hát égett a pofám...
Szívem szerint én magam jelentettem volna fel.
A szennyvíz-kiengedés tilos, így ezért nyugodtan felnyomhatod ha nem félsz egy esetleges bosszútól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!