Mit olvassak? Elakadtam
Ha a mai pongyola lányregényeket szereted: Szent Johanna Gimi, Hűvösvölgyi suli, Egy ikerpár titkos naplója
Ha a horrort: Christine, Állattemető (én még csak ezt a kettőt olvastam, de Kingtől testvérem szerint rengeteg jó van)
Ha a történelmi regényeket szereted: A láthatatlan ember, Isten rabjai, Egri csillagok
Ha a klasszikusokat szereted: Ida regénye, Büszkeség és balítélet, Koldus és királyfi
Ha csak egy könnyed, kikapcsoló pongyola regényt szeretnél olvasni: Egy ropi naplója
Mikor ennyi voltam, akkor nagyon szerettem Thomas Brezina pennys könyveit. :)
Vagy Erich Kästner Május 35., for example...
Remélem, tudtam segíteni. :)
13/L
előző vagyok:
csak most láttam a válaszodat, és az alapján akkor a Gyűrűk Urát mondanám, de nem vagyok ebben biztos (meg Hobbit esetleg)
Verne Gyulától a Kétévi vakációt melegen ajánlom. Én kb. ennyi idős koromban olvastam, és képtelen voltam letenni. Ez azt jelentette, hogy egyhuzamra olvastam végig, úgy másfél nap alatt, alvás nélkül :D
Vagy ami még ekkortájt megfogott: Michael Ende - Végtelen történet (ifjúsági)
Szergej Sznyegov - Istenemberek (Sci-fi)
Svejk, a derék katona (háborús, ifjúsági, humoros)
Rejtő Jenő könyvek, szinte bármelyik (Krimi, humoros)
Asimov - Alapítvány sorozat (Sci-fi)
Meg még egy nagy rakás, amik most így hirtelen nem jutnak eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!