Hogy léphetnék ki a munkahelyemről?
Még tanulok, de hétvégére gondoltam vállalok valamit.
Ez meg is történt, azonban nem úgy mennek a dolgok,ahogy én szeretném...először is, szinte mindig 12 órázni kell, utazásokkal 14 órát vagyok távol otthonról.
Lényegében semmire nincs időm, és már iskolanapokra is beosztottak, mert kell az ember.
Úgy voltam,hogy jó 1-2 nap belefér, de hiába keresek relatíve jól, fárasztó, és nem fog menni az iskola mellett.
Kell az ember, így nem örülnének ha kilépnék, meg ennyi idő után nevetséges is, de nekem ez nem megy.
Mit mondhatnék?
Mert ők azt fogják mondani,hogy tudtam mit vállalok, így nem hinném,hogy nagyon megértőek lennének.
(ezen kívül be is akarnak jelenteni, ami megint csak nem jó, mert akkor a családinak is annyi)
Diákszövetkezeten keresztül dolgozol? Ha igen, ők tudnak benne segíteni, mennyivel korábban kell jelezned a munkahelyeden, hogy nem mész többen. Ha teljesen feketén vagy ott, hiszen írod, hogy bejelentve nem vagy, akkor egyszerűen közlöd, hogy jövő héttől nem jössz, esetleg hozzátehetsz annyit, hogy nem tudsz mellette tanulni. Ennyi. Nem te leszel az első, aki felmond, láttak már ilyet.
Ha be lennél jelentve, hivatalos úton kéne felmondanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!