Akik szidják a muszlimokat, azok beszéltek valaha bármelyikükkel?
Sokan olyan sületlenségeket beszélnek a muszlimokról úgy általában, hogy nevetséges. Én úgy érzem, hogy ezek az emberek életükben nem láttak még muszlimokat, max a jobbos oldalakon pár uszító fotót.
Igazam van? Akik gyűlölködnek, azok voltak már köztük? Beszélgettek velük? Vagy tényleg csak a semmi miatt utálkoznak?
folytatom az itteni NÉVILEG keresztényeket, nyilván ez csak kizárólag az én ismerőseimre vonatkozik és én ismerek ilyen retkes embereket, akik csak abban jeleskednek, hogy Isten f-át szidják, lekur-ázzák egymás anyját, vagy egymást, tapossák el a másikat, értékrendjük nincs, csak a törtetés, lop-csal hazudik, ahogy az érdeke kívánja, vagy a saját anyjukat köpik le és a többi, vallási élet: életükben 3-4 alkalommal kerülnek kapcsolatba az egyházukkal:
amikor születnek (keresztelő) esküvő (minő álszentség! -"Holtodiglan stb de az első bokorban csalják az asszonyt/férjet) és amikor meghalnak és fejhangon üvölti a pap hogy jó testvér volt ő, csak néha vétkezett - ki nem. Pláne a pap (és társai, sírásó haverjai) vétkezik, aki már olyan temetési összeget lop el a gyászolótól, hogy egy millióba kerül egy temetés, 500ezres temetésnél pár szót szól és tipli.... Ez a keresztény mentalitás?.. BÁRMI MÁS.
még valami mielőtt bárki sértésnek venné: nem általánosítok, hanem kizórólag az én ismerőseimről beszéltem.
Ja meg a nagyanyámat ki is hagytam: állandóan átkozódik és Istenhez fohászkodik hogy verje meg az Isten ezt vagy azt... Milyen emberek ezek?..... Biztos hogy csak az én környezetem ilyen retardált - vagy nem. (?)
"Nem módosítaná a véleményemet, ha élnék köztük. Nem személyes benyomások alapján hozok döntést. Ha valaki nem tudományos, objektív, logikus döntések alapján cselekszik, azt igenis elítélem, legyen keresztény, muszlim, szcientológus, jehova, vagy bármi."
3-as te beszélsz logikus gondolkodásról miközben úgy mondasz véleményt hogy nem ismered azokat akikről beszélsz. Ez aztán tényleg tudományos és objektiv gondolkodás :) Ha legalább a történelmet ismernéd tudnád hogy az iszlám hatására az arabok vezető civilizációt hoztak létre, majd pedig később a törökök voltak a legfejlettebbek.
Nem minden muszlim gyakorolja a vallást, és nem minden muszlim gyakorolja azt egyformán.
A terrorcselekmények nagy részét CIA-s adatok szerint fehér keresztény férfiak követik el.
Az iszlamofóbia ott van a nyugati médiában, a filmekben, a hírekben, a legtöbb iszlamofób egy kva szót se váltott egy muszlimmal sem, itt magyarországon legalábbis biztos nem.
Magyarország keresztény állam, mégis nagyon kevés olyan van, aki megint inkvizíciót akarna indítani, vagy keresztes háborút, vagy egy európai KKK-t, akkor miért feltételezzük, hogy ha valaki muszlim, akkor egyből extrémista?
Nem azzal van a baj, ha valaki muszlim, hanem azzal, ha nem alkalmazkodik a körülötte élőkhöz. Nem azért, mert nem tud integrálódni, hanem azért, mert nem is akar együttműködni senkivel.
Egymással sem képesek békében élni: otthon lerobbantják azt a kevés modernebb épületet is, szétdúlják a saját kultúrájukból létrejött városokat, de akár kövekkel, botokkal is egymásnak esnek, és még a nagy menekülésük kapcsán - amit ki tudja, ki finanszíroz, mert az biztos, hogy a háborús övezetben levő házukba nem fognak német meg francia emberek költözni, mint az olasz kis kihalt falvakba - sem képesek összefogni, hanem jól összeszurkálják egymást, mert ez A-t, az meg B-t mondott. Ilyen emberekre nincsen szükségünk, sőt, ilyen barbárokat, akik azt se tudják, mit csinálnak, még a Boko Haram se "alkalmaz".
A gyerekeket szívesen befogadnám, mert nem hiszek abban, hogy a rossz az ember vérében legyen - bár tény, hogy a feketék szervezete több tesztoszteront termel ami nagyobb agresszivitással is jár -, de ez a megoldás meg egyrészt túl nagy lelki törést jelentene nekik, másrészt meg mi is tele vagyunk elhagyott, elárvult gyerekekkel, nem kellene először magunkon segítenünk? És ha már itt tartunk, a hajléktalanokkal hányan törődnek? A menekülteknek, akik dacból szétdobálják a kifliket és őrjöngve követelőznek, miért kell többet segíteni, mint a munkaadók által kizsákmányolt, földönfutóvá lett magyaroknak? Velük miért nem vagyunk olyan türelemmel, mint holmi idegenekkel?
Igen, egyébként volt már lehetőségem beszélni muszlim emberrel, sőt, ő szólított meg illedelmességből a buszon egy hosszú út során. Az egyetlen kifogásolható dolog a viselkedésében az volt, hogy még öt év után sem ismerte a latin betűket, de azért ki tudta fejezni magát az angol és a német vegyítésével. Benne viszont megvolt az igyekezet.
"Nem hiszem, hogy ismernem kéne ahhoz bárkit is, hogy véleményt alkothassak arról, hogy a vallás baromság. És ahhoz sem, hogy felismerjem, hogy aki vallás alapján cselekszik, az nem logikusan cselekszik. Ehhez nem kell személyesen ismerni senkit. Az pedig végképp nem változtat rajta, hogy a történelem során melyik népcsoport volt "fejlettebb" milyen téren, és melyik nem"
14-es mit szolnál ha rólad alkotnának véleményt anélkül hogy ismernének? Baromságnak nevezni a világ egyik legnagyobb vallását primitiv dolog, és ezt ugy hogy semmit nem tudsz róla. Ne haragudj de nagyon távol vagy a logikus és objektiv gondolkodástól.
"A terrorcselekmények nagy részét CIA-s adatok szerint fehér keresztény férfiak követik el. Az iszlamofóbia ott van a nyugati médiában, a filmekben, a hírekben"
Igen igy van, de érdekes módon nem hallunk olyat hogy az elkövető keresztény terrorista pedig az USA-ban kb minden hétre jut egy ilyen esemény, de ha az elkövető állitólag muszlim akkor egyből bekerül a hirekbe kihangsulyozva hogy iszlám terrrorista, a 14-eshez hasnló "logikusan" gondolkodó zsenik pedig kapásból elhiszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!