Ennyire hülye lenne a legtöbb magyar?
Ma a fókuszban volt egy riport arról, hogy ki mit tud az 1848-'49-es forradalom és szab.harcról. Az eredményt el sem hittem. Olyan alapvető kérdésekre nem tudták a válaszokat mint kiről nevezték el a Kossuth-teret!!!( Úr Isten ehhez még logika sem kell) kivel harcoltak a magyarok ekkor ( mondtak olyat, hogy olaszok!), és ebben a kérdésben az volt a 'legjobb', hogy a helyes választ egy Magyarországon született vietnámi! lány tudta csak az utca emberei közül...ez még mind semmi aztán egy síkhülye huszonévest megkérdezték, hogy mondjon már valami kis részletet el a nemzeti dalból és elkezdte mondani a Himnuszt!!!
Ja, kiválogatták már azt az 5 ütődöttet a többi ezer közül.
Különben nem lehetne a fókuszban. Kit érdekelne, ha az lenne a hír, hogy kivétel nélkül mindenki tudja, hogy ki kicsoda stb. Provokáció és kész.
hát akkor én naiv vagyok, meg sem fordult a fejemben:P
de köszi mindenkinek!
"én 16 vagyok...utolsó előttinek:))"
Maximális tisztelet a kivételnek! :)
én már nem lepődök meg, az egész egy manipulált sz.arság.
komolyan, én még azt is megkockáztatom, h ezeknek fizettek, h adják a hülyét. ezzel a próbálják az sulykolni az emberekbe, h nem baj ha hülye vagy, az átlag még nálad is hülyébb, felesleges tanulni. na, ezekből lesz az a sok birka aki mónikasót meg barátokköztöt néz, megveszi a silány xar termékeket, egyszóval fogyaszt. a médiának ez a célja. egyszerű gépeket nevelni az emberekből, akik ész nélkül költik a pénzt.
borzasztó dolog, és engem is egyre jobban aggaszt. talán azzal tudok tenni ellene, hogy én nem nézek TV-t, büszke vagyok arra, ha tudok valamit, és szóba sem állok efféle emberekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!