Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ennyire hülye lenne a legtöbb...

Ennyire hülye lenne a legtöbb magyar?

Figyelt kérdés

Ma a fókuszban volt egy riport arról, hogy ki mit tud az 1848-'49-es forradalom és szab.harcról. Az eredményt el sem hittem. Olyan alapvető kérdésekre nem tudták a válaszokat mint kiről nevezték el a Kossuth-teret!!!( Úr Isten ehhez még logika sem kell) kivel harcoltak a magyarok ekkor ( mondtak olyat, hogy olaszok!), és ebben a kérdésben az volt a 'legjobb', hogy a helyes választ egy Magyarországon született vietnámi! lány tudta csak az utca emberei közül...ez még mind semmi aztán egy síkhülye huszonévest megkérdezték, hogy mondjon már valami kis részletet el a nemzeti dalból és elkezdte mondani a Himnuszt!!!

[link]

2010. márc. 16. 21:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
utolsó előtti előtti;)
2010. márc. 16. 21:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Ja, kiválogatták már azt az 5 ütődöttet a többi ezer közül.

Különben nem lehetne a fókuszban. Kit érdekelne, ha az lenne a hír, hogy kivétel nélkül mindenki tudja, hogy ki kicsoda stb. Provokáció és kész.

2010. márc. 16. 21:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez egyszerű kamu. Az előttem szólónak teljesen igaza van. Nem ennyire hülyék az emberek, de az rtl direkt őket vágta be, hogy lehessen szörnyűlködni, meg legyen szenzáció. Undorító:S
2010. márc. 16. 21:45
 14/19 A kérdező kommentje:

hát akkor én naiv vagyok, meg sem fordult a fejemben:P

de köszi mindenkinek!

2010. márc. 16. 21:47
 15/19 anonim ***** válasza:
De ez akkor is szánalmas.
2010. márc. 16. 21:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy média, és a bemutatottnál jóval több embert kérdeznek meg, a műsorban nem élőben vetítik le, addigra összevágják, és úgy vágják be a válaszolókat, hogy úgy tűnjön, a hülyék vannak többen.
2010. márc. 16. 21:50
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem azért sokan vannak akiknek sejtésük sincs a történelmünkről.
2010. márc. 16. 22:39
 18/19 anonim ***** válasza:

"én 16 vagyok...utolsó előttinek:))"

Maximális tisztelet a kivételnek! :)

2010. márc. 17. 00:11
 19/19 anonim ***** válasza:

én már nem lepődök meg, az egész egy manipulált sz.arság.

komolyan, én még azt is megkockáztatom, h ezeknek fizettek, h adják a hülyét. ezzel a próbálják az sulykolni az emberekbe, h nem baj ha hülye vagy, az átlag még nálad is hülyébb, felesleges tanulni. na, ezekből lesz az a sok birka aki mónikasót meg barátokköztöt néz, megveszi a silány xar termékeket, egyszóval fogyaszt. a médiának ez a célja. egyszerű gépeket nevelni az emberekből, akik ész nélkül költik a pénzt.

borzasztó dolog, és engem is egyre jobban aggaszt. talán azzal tudok tenni ellene, hogy én nem nézek TV-t, büszke vagyok arra, ha tudok valamit, és szóba sem állok efféle emberekkel :)

2010. márc. 20. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!