Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ennyire hülye lenne a legtöbb...

Ennyire hülye lenne a legtöbb magyar?

Figyelt kérdés

Ma a fókuszban volt egy riport arról, hogy ki mit tud az 1848-'49-es forradalom és szab.harcról. Az eredményt el sem hittem. Olyan alapvető kérdésekre nem tudták a válaszokat mint kiről nevezték el a Kossuth-teret!!!( Úr Isten ehhez még logika sem kell) kivel harcoltak a magyarok ekkor ( mondtak olyat, hogy olaszok!), és ebben a kérdésben az volt a 'legjobb', hogy a helyes választ egy Magyarországon született vietnámi! lány tudta csak az utca emberei közül...ez még mind semmi aztán egy síkhülye huszonévest megkérdezték, hogy mondjon már valami kis részletet el a nemzeti dalból és elkezdte mondani a Himnuszt!!!

[link]

2010. márc. 16. 21:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Fail
2010. márc. 16. 21:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom ezekre a választ de azt azért tegyük hozzá hogyha 1 kamera meg 1 riporter letámad az utcán én se tudnák okosat mondani!:D
2010. márc. 16. 21:23
 3/19 A kérdező kommentje:
De ehhez nem sok ész kell meg hát azért ezt illik tudni ha már magyar vagy...ha meg tudod, hogy nem tudod nem nyilatkozol.
2010. márc. 16. 21:28
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
az nagy volt mikor mutatták válassza ki ki Petőfi 2 kép közül. johny depp volt a másikon asszem.. a jó képre azt mondta hogy az Kosuth Lajos, Johny deppre meg hogy az tuti nem Petőfi :DD hát jam, úgy lászik mégis ennyire hülyék vagyunk. de sokan tudják ám az ilyen dolgokat csak eléggé osszevissza vannak az országban
2010. márc. 16. 21:30
 5/19 anonim válasza:
95%
Én is néztem, nagyon durva volt! Főleg aki a Nemzeti dal helyett a Himnuszt kezdte énekelni....Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek!
2010. márc. 16. 21:30
 6/19 anonim ***** válasza:
2010. márc. 16. 21:31
 7/19 anonim ***** válasza:

Igen, ezt néhány éve minden nagyobb ünnep előtt megcsinálják. Én szégyellem magam a válaszolók helyett! Egyébként ránézésre kiszűrhető az a réteg, aki nem tudja, hogy pl. a Kossuth-teret kiről nevezték el, vagy nem ismeri fel Petőfi Sándor arcképét.

Sajnos, ez a mostani fiatal generáció.... És a legszomorúbb, hogy még javasolni sem szabad, hogy olvassanak többet, mert rögtön vérig sértődnek.

2010. márc. 16. 21:36
 8/19 Dymo ***** válasza:
nézd,eleve össze lett vágva,most ha 1000-ből 990 tudja,az nem hír,senkit nem érdekel,de ha az jön le,hogy ennyire hülyék, mindenki felháborodik és foglalkozik vele,megnézik a szaros műsorát,te is láttad
2010. márc. 16. 21:37
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha megkérdezel 500 embert (ez mondjuk pár órába tellik), és 5-6 ember baromságot válaszol, és ezt jól összevágják neked, akkor máris híresebbé válsz riporterként...
2010. márc. 16. 21:39
 10/19 A kérdező kommentje:
én 16 vagyok...utolsó előttinek:))
2010. márc. 16. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!