Miért nem segít nekem senki, ha kiírok ide egy kérdést? Offolnak, kötekednek, kritizálnak! Miért?
Nincs ilyen program a telefonomon.
Itt nem szakértők adják a válaszokat, hanem unatkozó emberek.
Én sem kaptam köszönetet soha, az itteni rengeteg segítségemért.
Te is csak provokálni akarsz, ahogyan az összes többi troll.
Inkább örülj, hogy elűztem az unalmadad...
Már megbántam,hogy valaha segítettem itt bárkinek és hogy kiírtam ezt a kérdést és a másikat. :(((
Sok ember a másik energiájának a leszivásával táplálkozik és ott rug belé ahol tudd.
Ez nálam az írás volt.
Kérdező, elég komoly probléma van a gondolkodásodban.
Ugye, mindenki más lehet hibás, csak te nem?
Soha?
Még egy dolog, amin el kellene gondolkodnod: itt különböző stílusú emberek fognak neked válaszolni egy-egy kérdésedre.
Ha valamelyikre gorombán reagálsz, azzal elrettented a normális embereket.
Akkor pedig kik maradnak neked?
Na: még egy ok, hogy TE akkor is normális hangon beszéljél, ha esetleg valaki nem így ír neked.
Ne hidd, hogy CSAK a helyesírásoddal van probléma!
Közel sem.
Az itteni, eleinte jóindulatú válaszokra is úgy reagáltál, mint egy hisztis kamasz.
Ne csodálkozz, hogy a válaszok minősége ezután lesüllyed a Te szintedre.
Igazán sajnálom...
No igen.
Próbálok normálisan és finoman válaszolni, erre megkapom, hogy troll vagyok. Azért lehetnél egy kicsit türelmesebb és jóindulatúbb... másokkal is. Nem mindenki türelmes itt, könnyű összeveszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!