Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem segít nekem senki,...

Miért nem segít nekem senki, ha kiírok ide egy kérdést? Offolnak, kötekednek, kritizálnak! Miért?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 17:55
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Mert sajnos itt a lehtöbb ember(tisztelet a kivételnek)kultúrálatlan és mindegy neki hogy mibe kössön bele,csak piszkálódjon és kötekedjen,ami nekem elég visszataszító!
2015. okt. 14. 17:59
 2/21 anonim ***** válasza:
Mire nem kaptál választ? Én ha értelmes kérdést olvasok, akkor válaszolok is.
2015. okt. 14. 18:49
 3/21 anonim ***** válasza:
Én is.
2015. okt. 14. 20:12
 4/21 Molyember ***** válasza:
100%
Könnyen lehet, hogy butaságot kérdeztél, vagy a kérdésedből egy bicskanyitogatóan ellenszenves személyiség érződik ki. Kizárt, hogy valaki ne segítsen, ha normális a kérdés.
2015. okt. 14. 20:59
 5/21 anonim ***** válasza:
Mi volt a kérdésed és hol van?
2015. okt. 14. 23:13
 6/21 A kérdező kommentje:
2015. okt. 15. 14:42
 7/21 anonim ***** válasza:

Nézd: az a helyzet, hogy tényleg borzalmas helyesírással ment ki a kérdés. Ezért aztán ne csodálkozz, ha ilyen válaszok is voltak... teljes joggal.

Ilyenkor az a normális, ha bocsánatot kérsz. Ha már nem olvastad át a saját kérdésed.

Másrészt úgy látom, hogy azért jött válasz arra is, amit kérdeztél. Nem valami világrengető válaszok - de erre nem is nagyon lehetett így túl jót válaszolni.

Próbáld meg talán kicsit jobban kifejteni, és azt is, hogy mit szeretnél itt megtudni.

2015. okt. 15. 15:32
 8/21 A kérdező kommentje:
Diszgráfiás vagyok,minden jogom meg van, ahhoz, hogy helytelenül írjak. Ha szükséges tudok róla igazolást küldeni, csak adj egy címet. :)
2015. okt. 15. 22:50
 9/21 A kérdező kommentje:

De akkor ti kértek bocsánatot és még egy segcsókot is kérek mellé, amiért megvádoltál.

Nos? Jöhet a cím?

2015. okt. 15. 22:53
 10/21 anonim ***** válasza:

Ez sem mentség, mert van helyesírás ellenőrző program.

Arra is gondolj, hogy itt te kérsz szívességet, és nem az, aki válaszol. Ezért aztán neked kell türelmesebbnek és udvariasabbnak lenni.

2015. okt. 15. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!