Támogatnád azt a kérést, hogy csak a kérdező pontozhassa a választ?
Azért néha dühítő, hogy foglalkozom a dologgal, utána meg 30%-ban hasznos a válaszom, és nem a kérdező miatt.
Ő egyedül nem tudná ennyire lepontozni!
Én inkább azt támogatnám, hogy aki 50% alatt van, az ne pontozhasson, 70% alatt pedig csak a felét érje a szavazata.
Másrészről, akire sokan panaszkodnak, az is kizárható legyen.
Az egész pontozás fölösleges. A kérdező meg feleljen: "értem, jó a válasz", "nem értek egyet" stb és ne pontozgasson. A legértelmetlenebb, hogy az, aki csak a tömegnek megfelelően pontozz, az kap pontot. Ennek végképp semmi értelme. A toplistán láthatod, vannak akik ebből szedik a %-ot. Nem kell törődni a pontokkal, %-okkal és kész.
horror: pont válaszért:0 pont; értékelésért: 4271 :D
Én inkább azt támogatnám,hogy külön jelenjen meg a nép és külön a kérdező szavazata!
Mellesleg az egész egy vicc,van,hogy a szakmámba vágó 10000000%-ig biztos válaszomra 0%-ot adnak,érzelmi okokból,miközben egy belinkelt,érzelmes idézet 100%-os,holott semmit nem segít a kérdezőnek.
"horror: pont válaszért:0 pont; értékelésért: 4271 :D "
Biztos, hogy moderátor az illető!
Beállított magának egy jó pozíciót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!