Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít a sok...

Titeket nem idegesít a sok sötét kérdező ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Olyan dolgokat kérdeznek, ami már vagy ezerszer volt és/vagy beírod a google-be a kérdést és az első találat a válasz. Én ezektől a falra tudok mászni... Aztán én vagyok lepontozva, mert odaírom, a jó válasz mellé, hogy talán üsse be legközelebb a google keresőbe...
2013. aug. 24. 13:42
 1/5 anonim válasza:
Ha Téged zavar, menj tovább és ne foglalkozz velük. Nem kell minden sz@rra válaszolnod. Majd megteszik mások, a "frissek". Azután ők is rájönnek eme bölcsességre. Sokszor az is hasznos lehet, ha elküldöd a kérdezőnek a korábbi válaszok linkjeit. Vannak, akik még erre sem képesek, h megkeressék a nekik megfelelő kérdést/választ. Nem vagyunk egyformák. Nyugi! :)
2013. aug. 24. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Legalább annyira, mint a válaszolók.
2013. aug. 24. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már vagy ezerszer volt. Úgyohgy de, igen, idegersítesz.
2013. aug. 24. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem marhára tudnak idegesíteni. :) De én emberekkel is foglalkozom, tehát tudom, milyen igazi sötétségekkel találkozni. Te csak olvasod őket. :D

Néha nem is lehet kibírni és elmenni a kérdés mellett, egyszerűen be kell oltanom, mert egy b*rom! Ezért tartok 74%-nál. :) Nem tetszik az építő jellegű kritikám. :D

2013. aug. 24. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok a troll a vallás témában. Az még nagyobb baj, ha a kérdező trollkodik, mert akkor nem lehet lepontozni.
2013. aug. 24. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!