Meddig lesz még ilyen világ, hogy rengeteg szegény ebber és a gazdagok?
Nagyon bosszant, hogy vannak a nagy emberek akik körül forog a világ: cégtulajdonosok, nagy gazdák, stb. mindent megtehetnek, lenézik, kihasználják a kis embert.
A melós, gyári munkás nem tud félre tenni. A gazdagok pedig dőzsölnek, nekik mindent szabad...
Ennyire azért nem.
Egészen eltünt a középréteg...
Jézus mondta: Szegények mindig lesznek veletek.
De a mennyországban már nem lesz különbség gazdag és szegény között.
Sajnos az, hogy keményen megdolgozik, tanul és meggazdagszik nagyon nem igaz.
Szerencse kell ahhoz, hogy valaki meggazdagodjon, vagy pedig erősen ki kell használnia másokat. Ezek a mások lesznek a beosztottak, alkalmazottak, melósok.
Hiába mondják, hogy ingyenes az oktatás, ez így nem igaz. Mert én nem tudtam felsőoktatásban részt venni, mivel éjt nappallá téve kellett dolgoznom, hogy éljek, és csak fizetős képzésre mehettem volna, amit meg nem tudtam volna kifizetni.
Szóval a világ mindig ilyen lesz. Szegények azért vannak, hogy lehessenek gazdagok. Akinek lesz lehetősége, az mindig el fogja nyomni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!