Van itt olyan, aki szintén fél attól, hogy utcára kerül (vagy nagyon szegény lesz), mert egyre el fajzottabb és korruptabb a világ és nem tud ezzel azonosulni? Hogyan lehetek én is szemétláda, könyöklő és aljas?
Az ember nem azért kerül az utcára, mert "egyre el fajzottabb és korruptabb a világ és nem tud ezzel azonosulni", ez max csak egy kifogás.
Én is félek, hogy az utcára kerülök, mert jelenleg csak egy érettségim van, és nagyon úgy tűnik, hogy a tudásom nem lesz elegendő az egyetem elvégzéséhez.
Egy okos tanult embernek nem kell "szemétláda, könyöklő és aljas"-nak lennie, hogy elérjek valamit is az életben, mert ha az a tudás ér is valamit, akkor megtalálja a helyét a munkaerőpiacon.
Ott kellene kezdened, hogy nem másokban keresed problemáid okát.
Se szemétláda, se könyöklő, se aljas nem vagyok, és mégis elboldogulok szépen.
szegény leszek? Már az vagyok.
utcára kerülök? Kétlem, segédmunkásra mindig lesz igény, patkánylyukban is el lehet élni net nélkül. Munkahelyen meg szerencsére van zuhanyzási lehetőség.
Hülyeség. Az élet nem egy nulla összegű játék.
Persze ha te így gondolkozol nem csoda, hogy nem jutsz egyről kettőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!