Mi igaz az Asia Centeres eltűnésekről? (szervkereskedelem)
Oké, eltüntetnek nőket, fogadjuk el igaz.
És miért nem keresi őket senki? Vagy megfigyelik ezeket a nőket és olyanok tűnnek el, akiknek nincs családjuk és nem keresi őket a kutya sem sőt fel sem tűnik, hogy eltűntek? A rendőrők meg jattot kapnak, hogy ne találjanak semmit, ha feljelentés érkezik, barátnőmet elrabolták az Ázsia Centerből?
Szóval hol vannak ezek a nők? Linkelj egyetlen hirdetést, keresést, amiben olyan nőt keresnek, aki eltűnt az Ázsia Centerből?
Belinkelted ide, hogy szexmunkásokat szabadítottak ki. És? Azt láttad, hogy bárban végezhető munkaígéretével csábították őket ki, majd ott tartották? Ez mindennapos és semmi köze ahhoz, hogy valaki az Ázsia Centerbe megy-e vagy sem.
Szerintem ez egy lejárató kampány, mert a csúnya gonosz összetartó kínaiak olcón adnak mindent és valahogy el kellene érni, hogy ne legyen forgalmuk.
Ma volt nálunk unokatesóm és szóba jött az ázsia center. :)
unokatesóm haverjának a barátnőjét ott találták meg kopaszra nyírt hajjal és mesztelenül.
az egész úgy törtéént hogy a csaj bement próbálni a próbafülkébe és a pasi addig elment körülnézi. 5 perc műlva visszament és mivel nem találta a csajt megkérdezte az eladót hogy holvan.. az eladó elkezdett neki kínaiul beszélni így semmit sem értett. rögtön hívta a barátnőjét de ki volt kapcsolva a telefonja.. így hívta a rendőrséget de a kommandósok jöttek ki.. mert ilyen már többször is előfordult. úgy találták meg hogy teljesen elvolt kábulva.. kopaszra volt nyírva a haja és mesztelen volt.. a próbabák között...
most olvastam el hogy mit írtak a többiek.. és azt nekem is mondták hogy a maffia van a háttérben.
hallottam már többször is ezt a hírt.. és vitatkoztam sok emberrel hogy ez hogy lenne már igaz.. meg stb.. de ezek után.. :)
Sziasztok!
Nemrég hallottam én is ezt a hajmeresztő történetet, tanult, intelligens embertől, aki el is hitte. És neki is volt ismerőse, akinek az ismerősét az alagsorban találták megkötözve...
No most ezek után el lehet gondolkodni: vagy mindenki ismerőse mindenkinek, és az alagsorban megkötözötteket többen, egymástól teljesen függetlenül ismerik, vagy... Ez is egy városi legenda, ami jól hangzik, meg az akciófilmeken felnőtt generációk simán el is hiszik.
elégéé szánalmas megnyilatkozások vannak.nem tudok mást mondani.miért mindenki a tvknek hisz? amit ott leadnak az szent és sérthetetlen?hát nem:)
most elmondok én mit tudok.akarod elolvasod és hiszel nekem,nem akarod oké,de a hülye megjegyzésekre szerintem senki nem kiváncsi.
megigértem hogy nem modnom el,de már elégé zavar a sok hülyeség.
Apukám barátja egy rendör,elégé nagy ranggal.(nem akarok kész infokat adni)
eggyik ilyen családi összejövetelen ,odajött hozzám ez a Rendör bácsi:):). és megkért hogy ne menjek ilyen helyekre.természetesen megkérdeztem miért?és azt mondta hogy nem szabadna tudnom de inkább elmeséli.
volt pár elöttem szolo,a barátnös(vagyis hogy a barátja elment aztán nem talta a csajt) ez igaz ugy ahogy leirta.
de van még egy-kettő.ami durvább.
egy pár éves kislány is eltünk. anyukával vásárolt.egy ruhányi sorral arréb volt az anyuka,a kislány bujkált.félperc mulva nem találta anyuka a lányát.rögtön hivta a biztonsági öröket.lezárták egész ázsia centert.senki sehova nemmehetetet.a kislányt egy eldugott kis helyen találták meg fiunak öltöztetve.leborotvált hajjal,kiszedett fülbevaloval,elkábitva. a teteseket nem találták meg,rögtön elfutottak mikor bezárták az épületet,nehogy lebukjanak.
azt hisz mindenki amit akar.csak nehogy te legyél a következő.
persze vannak pletykák.de higyétek el,nem a legjobb érzés kitalálni ilyen történeteket.nem hiszem hogy aki állitja,hazudna.
jah és a sajtot nem fogja senki se bevonni.mindent el lehet tusolni.
aki komolyan elakar eröl beszélgetni. felvehet msnre.
bebasztam@hotmail.com
A válasz megírásának időpontja: 05-23 18:28
ööm. ha lezárták az épületet,hogy ne tudjon senki kimenni,hogy tudtak mégis kiszaladni az elkövetők?
Na figyeljetek. Én 1 hónapig paráztam ettől a dologtól, és elhittem. De beszéltem anyáékkal, és összeszedtük az érveket.
1. Az Asia centerbe nem egyedül jár az ember. Azért csak észreveszi, hogy akivel jött már nincs ott. Meg szerintem nem hívná csöndben a rendőröket. Hanem tuti sikítana vagy ilyesmi.
2. A rendőrök sem olyan szemetek, hogyha igaz lenne akkor nem zárták volna be a boltot.
3. Az -3. emelettől a 0.ig mélygarázs van tömve kocsikkal. Szóval nincs alagsor!!
4. Az második emeletről pedig le lehet látni az elsőre, szóval hová esne le a próbafülkéből?
5. Mi egy csomószor jártunk oda, voltam WC-n is, és szinte már az összes boltban. Sehol sincs csapóajtó!
6. Az ilyen boltokat mindig átvizsgálják, és ez random szerűen, szóval nem jelentik be előre.
7. A neten meg bárki azt ír amit akar. Mondjuk ha azt mondom, hogy Miley Cyrus az eltitkolt testvérem, Bill Gates az apám, Meryl Streep az anyám akkor elhinnéd? A neten mindneki hazudhat!
8. Tuti hogy lenne visszhangja a dolognak a médiában.
9. Mindenhol ugyanez a sztori. Már szinte 'mindenhol megtörtént.'
Ébresztő emberek! KAMU!
14/L
Ja, és a szerveket megadott időn belül be kell ültetni. És akit elrabolnak az lehet hogy nem egészséges. Szóval azért a 'gyilkosok' sem kockáztatnának, hogy hátha egészséges az 'áldozat'
14:17-es voltam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!