Mi igaz az Asia Centeres eltűnésekről? (szervkereskedelem)
Kedves kérdező!
Ez amit írtál, tényleg csak kitaláció, ezt biztos forrásból tudom. Apám egy ázsia centerben biztonsági őr, és képzeld ő volt már az alagsorban! Élve kikerült onnan:)
Csak kibelezett állatok vannak ott, azt eszik..Undorító.. Na mindegy, szóval semmi félnivaló nincs:)
Én ott dolgozok (nem vagyok sárga) és ti nem vagytok normálisak!
Valakinek biztos érdekében áll rosszhírét kelteni!
És nem hiszem, hogy naivak, akik nem hiszik el, csak gondolkodnak. Azok meg, akik minden mögött összeesküvés elméletet látnak, azok paranoiások és kezeltetni kéne magukat.
Kedves kérdező: gondold azért végig, komplett labor az alagsorban, eltűnő emberek a próbafülkékből, akiket kibeleznek- hírzárlat. Eddig rendben. És aztán? Mi lesz a kivett szervvel? Mert azt záros időn belül be kell ültetni, a donoroknak és a beültetésre váró személynek számos dologban egyezniük kell (és itt nemcsak vércsoportról van szó), hiszen tudjuk, még a testvérek SEM felelnek meg minden esetben donornak (holottgenetikai egyezőségük nagy), tehát kibe ültetik be szervet?
Hogyan végzik el a vizsgálatokat, hiszen a donoroknak számtalan vizsgálaton át kell esniük?
Hol és ki végzi a beültetéseket? Ehhez nem elég egy labor, mert teljes steril szoba kell, hiszen le kell állítani az immunrendszert, hogy befogadja a szervet.
És még nem is írtam az orvosi oldalról, milyennehézségekbe ütközne ez a dolog.
Szervbeültetés, az nem úgy megy, bemegyek egy szervboltba, kérek egy vesét és otthon az útmutató alapján bekattintom az új vesét. Aztán letöltöm hozzá szoftvert a netről, hogy működjönis.
Anyám nem a papírokról van szó, hanem a technikai megoldásról. Mikor van egy megfelelő szerv akkor árkonbokron át vinni kell és berakni nagyon gyorsan annak akinek megfelel. De ehhez egy rakás vizsgálat kell ELŐTTE. Mindkét fél részéről. Szóval alkalmatlan az, akit csak úgy elkapnak, hogy "addideavesétedmoströgtön!"
Szervkereskedelem létezik, akár itt is, csak nem így.
figyelj, illegális szervkereskedelem virágzik indiában, illetve a közel keleten és a távol kelet egyes területein. Főleg irán, afganisztán, izrael környékén.
Jogos ha megkérdezem, hogy: És ők, hogy oldják meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!