Miért vannak majmok? Mit tesztek ellenük?
Figyelt kérdés
Miért van mindenhol egy,aki nem tud viselkedni?Miért van minden házban olyan majom aki este hangosan hallgattja a zenét és ESZÉBE SEM JUT hogy más esetleg aludni szeretne?Miért van mindig egy,aki rágyújt a liftben?Majom,aki jelenetet rendez a buszon,a megállóba,a peronon.... Miért van hogy a többség tiszteli a másikat és odafigyel arra amit csinál,de egy majom mindig akad aki keresztbe tesz a többinek..?!Ti mit tesztek ellenük?2010. márc. 11. 23:42
1/7 anonim válasza:
Így kerek a világ:)
Olyan unalmas lenne, ha mindenki ilyen jó fej volna, mint mi!
2/7 anonim válasza:
Nagy számok törvénye. Nem tudod kikerülni. Ami megtörténhet, az meg is történik. Minél több ember jön össze valahol, annál biztosabb, hogy lesz köztük legalább egy hülye.
Pozitívum viszont, hogy ugyanennek a törvénynek köszönhetjük az életet is, úgyhogy becsüljük meg - a negatív oldalát pedig (hülyék) meg lehet tanulni kezelni, minden ilyen szituációban van megfelelő válasz. Ha pl. az erőviszonyok és a közhangulat alkalmas, akkor meg is lehet rendszabályozni az illetőt. Ha nem alkalmas, akkor lehet levegőnek nézni. Ha lehetőség nyílik rá, tovább lehet állni. És így tovább.
3/7 anonim válasza:
Sokan vagyunk és sokfélék. Nélkülük egyszerűbb, gördülékenyebb és egyben unalmasabb is lenne az élet. Én kedvességgel, udvariassággal védekezek ellenük, úgy, hogy leperegnek rólam a baromságaik. Ezzel általában nem tudnak mit kezdeni, és teljesen zavarba jönnek tőle :D
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy valahol a világ egy kicsiny szegletében épp téged tartanak annak.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem mélylélektani elemzésekbe akartam most belemenni hanem csak kíváncsi voltam h miért vannak olyanok mindig és mindenhol ,akik a társas együttélés szabályait képtelenek betartani???Miért van egy -két deviáns majom mindenhol?Tényleg ez annyira törvényszerü... de akkor ezt a hibát ki is lehetne iktatni.
2010. márc. 12. 01:22
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt az utolsó tisztelt hozzászólónak írtam.
2010. márc. 12. 01:23
7/7 anonim válasza:
Most mesélek: Panelban lakom, fölöttünk egy baromállat lakott 15 évig, amikor kicsi voltam akkor is zongorázott éjjel nappal, nem tudtam aludni. A falszomszédunk egy cigány család. 13an laknak egy 2 szobás lakásban, a kölykeik éjjel nappal üvöltenek visonganak mint akit nyúznak, pihenni, aludni nem lehet tőlük. Felettünk két emelettel egy vénember aki bedobálja a csikkeket a konyhaablakon. Lenn a harmadikon egy öreg pö cs aki a lépcsőházba áll ki az ajtó elé bagózni, bűzlik a lépcsőház. Mostanában ha bármelyiket tapasztalom, elküldöm a rákos k urva anyjába akármelyiket, vagy ha pl a cigányoknál lagzi lajcsi megy vasárnap reggel fél 6 kor (előfordul, nem is ritkán) akkor este nálam Cock and ball torture vagy Mayhem megy max hangerőn reggelig. Általában eredményre vezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!