Nem tudom hová tenni ezt az új helyesírási szabályzatot. Miért volt erre szükség?
Amin én kiakadtam, az az, hogy MINDEN más nyelv / terület, pl. a ma már nagyon meghatározó informatika konvencióival ellentétesen, az ábécében a kisbetűk kerültek a nagyok elé. Erre miért van szükség?
Látszik sok módosításon, hogy próbálnak kicsit következetesebbek lenni, vagy könnyíteni. (1-i, 1-ei, 1-jei). Ugyanakkor meg egy csomó olyan hülyeséget is csinálnak, aminek igazából semmi haszna nincs, nem a következetesség a célja, nem ésszerű... Csak a saját perverzióikat élik ki vele.
Emlékszek 2. osztályos koromba két esszel írtam valamit(kiírtam a z-t is).Azóta megszoktam a 'jó' helyesírást...Én is felvagyok háborodva.
Elméletileg azért mert ha egy fiatal nem ért egy szót(helyesírásilag) beírja a guugléba és amelyikre a legtöbb találatva azt használja.Magyarul sok az írástudatlan diák.
Én sem értek egyet ezzel.
Undorító az egész!
Azért van, mert már nem tudják, hogy mit csináljanak. Eddig internet nélkül is lehetett írni, és minden egyéb papírt kitölteni.
Az meg, hogy tudatlanok a kölykök, vesse a szülő magára.
"Fenét logikátlan! Attól hogy nem vagy elég intelligens ahhoz, hogy megérts egy rendszert, nem a rendszerben van a hiba."
Rendszer ? Rendszer ? Rendszer ? Miről beszélsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!