Vwiki kérdése:
Mi lesz azoknak a könyveknek a kiadásával amiket az Ulpius ház reklámozott? Ki fogja kiadni őket? Vagy egyáltalán lesz aki kiadja? Van pár befejezetlen sorozatom. Pl. Szükség trilógia, Runaway train sorozat.
Figyelt kérdés
2015. jún. 18. 11:05
1/1 anonim válasza:
Szia, az Ulpius-ház kiadónál hasonlóan jártam én is egy könyvvel. Akkor 5 év után adták ki a folytatást miután e-mailben és telefonon is érdeklődtem náluk. Akkor azt a választ kaptam, hogy azért tolják a kiadást, mert nem érkezett elég igény a könyvterjesztőktől, pedig már nyomtatásra készen áll, de amint megfelelő igény lesz rá, kiadják. Mindenesetre megkértem őket, hogy ne csak az üzleti érdekeket nézzék ha már belefogtak egy többkötetes mű kiadásába. Később telefonon is érdeklődtem, akkor is ugyanez volt a válasz. Végül öt év várakozás után adták ki a második részt. Szerintem Te is érdeklődj náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!