Veronica Roth: A beavatott (könyv) Tudnivalók?
Tudom hogy három részes: A beavatott, A lázadó és a hűséges + van egy kiegészítő kötete a Négyes.
Nektek mennyire tetszett? Megvenném , érdemes? Ha igen akkor bármelyik könyves boltban elérhető? ( Libri,Líra,Alexandra....)
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Feltétlenül vedd meg, szuper könyv! A Libriben nézd meg, vagy az Alexandrában. (A debreceni fórumban karácsony előtt 3 nappal még 6-7 példány volt. )
Magával ragadó, izgalmas könyv, nem tudod letenni, annyira jó a történet, és fordulatos. Könnyű megérteni is. és sok mindenre választ kapsz benne, de a többit is érdemes elolvasni sztem. Én még a Beavatottnál tartok, annyira tetszett, hogy 3 nap alatt a 200. oldalig is eljutottam. Nem emlékszem, hogy olvastam is valaha ennél gyorsabban egy könyvet.
A szereplőkről is kapsz benne pár jó leírást. Ha olvasom, mindig várom, mi is fog történni Tris-szel.
U.I: Remélem, meg fogod találni a könyvet, ha esetleg már elfogyott, nézz meg több boltot is, rendeld meg neten, vagy várj, amíg újból megjelenik (amilyen népszerű, hamar fogják pótolni.)
én imádtam
érdemes megvenni!
nagyon ajánlom mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!