Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti adnátok ilyen miatt negatív...

Ti adnátok ilyen miatt negatív értékelést Vaterám?

Figyelt kérdés

Közel egy éve kezdtem el árusítani a Vaterán a megunt dolgaimat, aztán az egész átcsapott "üzletszerű" eladásokba, tehát már innen-onnan vettem olcsón ezt-azt amiket el is adtam többnyire kisebb-nagyobb haszonnal.

Voltak "törzsvásárlók" is, egy fél évig szinte Budapest egész területére elvittem az árut, hogy növeljem az eladások esélyét, aztán szűkítettem a kört, majd mostanra,hogy meguntam az egészet személyes átvételként csak a lakhelyemet jelöltem meg, mert kevés a szabadidőm, nincs se kedvem,se energiám azért utazgatni,hogy pár ezret keressek.(illetve fontos,hogy már nem tömegközlekedést használok, hanem kizárólag autót, és üzemanyagköltségben sem éri meg elvinni)

Nemrég úgy döntöttem,hogy minden megvásárolt "készletet" kiárusítok, és befejezem az egészet, mindennek elvittem az árát, szinte mindet 0 haszonnal el is adtam.(de legalább nem vesztettem)

Mára mindent kifizettek és elvittek, egy vásároló kivételével.

Ő már vásárolt tőlem, és egy számomra elég távol eső helyen találkoztunk mindig, a vásárlás után írt,hogy mikor futhatunk össze.

Pont arra volt dolgom, ahol mindig is találkozni szoktunk, így jeleztem,hogy ekkor és ekkor leszek ott, átveheti, ha nem akkor jöjjön el az általam megjelölt helyszínre.Azt mondta,hogy nem jó neki az időpont, de majd megbeszéljük.

Azóta elérhetetlen, nem válaszol.

Egy negatív érékelést sem osztottam ki "pályafutásom" során, de mindig is rohadtul idegesítettek az olyanok akik nem volt képesek értelmezni azt amit leírtam.Le volt írva,hogy hol lehet átvenni, hiába mentem el oda régen, láthatta,hogy feketén-fehéren ott áll,hogy egy helyen lehet átvenni személyesen.

Egy 2 ezer forintos tételről van szó, ami egyébként pont az üzemanyagköltségem lenne, de a BKV-val sem úsznám meg olcsóbban az átszállások miatt.

Tehát semmiképpen sem fogok oda menni, amint látom ő sem óhajt ide jönni.

Még gondolkozom, de szerintetek megérdemelné a negatívat?Én már úgysem vaterázok tovább, tehát adhat ő is, engem ez a része kevésbé izgat.

(jelenleg 1 hete várok rá, és a jutalékfizetést is le szeretném "zárni",ezért kéne az értékelést,hogy számlázhasson a Vatera)

2015. aug. 30. 18:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
En adnek neki egy minuszt, nem azert h ot szivassam-hanem h a tobbiek ne jarjanak ugy ahogy te.
2015. aug. 30. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!