Ha 7 nap elteltével sem jelentkezik az eladó, adhatok negatív értékelést?
Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy a Vaterás termékoldalon (ott, ahol megnyerted a licitet!) írok be neki üzenetet!...
Azt biztosan megkapja és arra az Eladók mindig 1-2 órán belül válaszolni szoktak (mert azt a Vatera is megkapja)...
Előfordulhat olyan, hogy a leveledet az Eladó postafiókja a Spam-gyűjtőbe tette, ezért nem vette észre...
Ne tételezz fel egyből rosszat...
Az Eladónak az az érdeke, hogy eladja a cuccát!
Írd be neki a termékoldalra : "Kedves X! Pár napja leütöttem a terméket, 2x is írtam neked a bankszámlaszámért, de nem válaszolsz!... Nekem sürgős lenne, légyszíves írd meg a bankszámlaszámodat és a pontos postaköltséget!... Köszönöm a segítséged..."
Ennyi... :-))
Ja, hogy már vásárlás előtt sem válaszolt a kérdésre?!... 8-o
Akkor lehet, hogy elutazott, kórházba került, vagy meghalt?!...
Ez így tényleg elég reménytelennek látszik...
Nincs már hátra, ADJ NEKI NEGATÍVOT!!!...
(Főleg, ha látod az aukcióin, hogy azóta már többször belépett, a többi ügyét intézi a Vaterán.)
NEGATÍV!!!...
És írd be indoklásnak : kérdésre sem válaszolt, leütés után sem válaszolt, füle botját sem mozgatja!...
Hadd lássák a többiek is, akik vásárolnának tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!