Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen egy felavatás középisko...

Milyen egy felavatás középiskolában?

Figyelt kérdés

Most megyek elsőbe, és izgulok emiatt.

Elnézést ha rossz kategóriába írtam.

2015. aug. 28. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Iskolától függ, mindenhol és mindig más.
2015. aug. 28. 20:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom,egyre gondolunk-e, de azt kérdezed,mikor a végzős osztály megszívatja az újakat? Mi tábor tüzeztünk, kisebb-nagyobb csoportokban vagy volt,aki egyedül sorra került, fél percig mindenkin röhögtünk,utána mindenki elfelejtett mindent. olyan szivatást,ami nagyon megalázó,nem tehetnek bele,tanári felügyelettel zajlik minden. Tojás görgetés nadrágon át stílusú dolgok,nem kell parázni, én nem emlékszem pontosan mit kaptam,valamiért takaró alatt kellett ülnöm egy ideig,aztán nem tudom mi volt, volt akit beliszteztek, vagy volt,akinek be kellett csukni a a szemét,megkérték hogy adjon egy puszit valaki kezére,majd mikor kinyitotta a szemét,akkor előtte volt a srác épp húzta fel a nadrágját mintha a fenekét csókolta volna,ilyenek.
2015. aug. 28. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!