Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A középiskolában kiközösíthet...

A középiskolában kiközösíthet az osztályom/évfolyamom azért, mert tornaórán nem vagyok ügyes, főleg a csapatjátékokban nem?

Figyelt kérdés

Mert az okát egyszerűen nem tudom miért közösítenek ki totálisan, levegőnek néznek, nem is köszönnek nekem, ezt tudom az egyetlen magyarázatnak elképzelni, hogy tornaórai dolgok miatt lenéznek.

16/F

2012. szept. 15. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet. Én is elég ügyetlen voltam tesiórán, utáltam a csapatjátékokat. Sokan ki is közösítettek az osztályból, de ennek más okai voltak, nem ez. Az már inkább a kiközösítésnek volt a része, amikor tornaórán rajtam röhögtek. Tehát nem emiatt közösítettek ki, hanem a kiközösítés miatt gúnyolódtak.
2012. szept. 15. 14:38
 2/2 anonim válasza:

Hali!

Engem sokmindenért kinéztek általános suliban, tesin mindig én voltam a bűnbak ezeknél a fklasdfsf csapatjátékoknál.:D Ha vesztettünk, mindenki engem piszkált.

Gimiben viszont sohasem csesztettek, bár ehhez hozzájárult az is, hogy a többiek is annyira vették komolyan a tesis csapatjátékokat, mint én.=) Tényleg "játék" volt a játék, nem valami, ami miatt bántani kellett a másikat.

Osztálytársaidnak célozgass. Nem köszönnek vissza, csapj a padra, amelyiknél ülnek, hozd rá a frászt.. és mondd, hogy "bejöttem!"...:D

Amúgy mennyire vagy jóban a többiekkel? Abszolút nincs kontakt velük?=/ Nincs valami, amivel kitűnsz (jó átlag, vagy jó nyelvtudás, matek)?

2012. szept. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!