A középiskolában kiközösíthet az osztályom/évfolyamom azért, mert tornaórán nem vagyok ügyes, főleg a csapatjátékokban nem?
Mert az okát egyszerűen nem tudom miért közösítenek ki totálisan, levegőnek néznek, nem is köszönnek nekem, ezt tudom az egyetlen magyarázatnak elképzelni, hogy tornaórai dolgok miatt lenéznek.
16/F
Hali!
Engem sokmindenért kinéztek általános suliban, tesin mindig én voltam a bűnbak ezeknél a fklasdfsf csapatjátékoknál.:D Ha vesztettünk, mindenki engem piszkált.
Gimiben viszont sohasem csesztettek, bár ehhez hozzájárult az is, hogy a többiek is annyira vették komolyan a tesis csapatjátékokat, mint én.=) Tényleg "játék" volt a játék, nem valami, ami miatt bántani kellett a másikat.
Osztálytársaidnak célozgass. Nem köszönnek vissza, csapj a padra, amelyiknél ülnek, hozd rá a frászt.. és mondd, hogy "bejöttem!"...:D
Amúgy mennyire vagy jóban a többiekkel? Abszolút nincs kontakt velük?=/ Nincs valami, amivel kitűnsz (jó átlag, vagy jó nyelvtudás, matek)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!