Érveket és ellen érveket szeretnék világra jöjjön ez
a könyv?
Figyelt kérdés
Először is tisztában szeretném tenni hogy nem vagyok örült vagy bolond.
Egy családos anya vagyok. Élem a minden napi hétköznapokat.
7 éve kezdődött a pánik betegségem, az elején pár évig nem tudtam mit kezdeni vele.
De halistenek legyoztem. Alternatív módon gyógyszerek nélkül, és agyban.
Három hónapja kezdődött hogy minden este mikor lefekvés után el mondtam az esti imam utána jött egy belső hang ami fel sorolja a pszichológia jelenteset vagyis, szakmai nyelven plusz ami az nap történt, és külön hoza a megoldást. Fejezetekben.
Arra gondoltam hogy mi lenne ha ezt le írnám, és meg osztanam másokkal is,
Szerinted bele vágjak?
Köszönöm szépen előre is a választ.
2015. aug. 26. 08:19
1/10 anonim válasza:
Igen, írd le! Ez egyébként egy nagyon hasznos szellemi úton előrevivő gyakorlat: este végigmenni a napon, mi minden volt. Nagyon érdekes, hogy közben meglát az ember olyan dolgokat is, ami fölött elsiklott, csak érintette, és megláthat olyat is, ami a felszínesség ellenére fontos volt
2015. aug. 26. 08:25
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy normális választ írtál. Ennek örülök.
És igen nagyon jó ez a pozitív hatás, valami kényszer jön belülről,
Alapból egy jó szívű és segítő kész ember vagyok és nem csak családon belül, akár idegen emberekel is.
Jobban szeretek segíteni másokon mint ön magamon, mert akkor boldogságot érzek.
2015. aug. 26. 08:38
3/10 A kérdező kommentje:
Hozzá tartozik hogy a férjem nem tudott róla, ma reggel árultam ell neki. És nem utolsó sorban nem a pénz miatt írnám le!
2015. aug. 26. 08:45
4/10 anonim válasza:
mindenképp jó lenne, ha leírnád -
(a kiadás elég problematikus,könyvet alig vesznek stb Ha akarod, majd rajzolok hozzá)
2015. aug. 26. 08:48
5/10 A kérdező kommentje:
Meg mondom őszintén hogy nem sokat tudok a könyv kiadásról..
2015. aug. 26. 09:03
6/10 anonim válasza:
Egyelőre írd, ne törődj semmivel! Az mindenképp "nyereséges", ha leírod, eszmei haszna van, neked is nagyon jót tesz. (A nagy írók egyébként mindig írtak naplót) A kiadáshoz kiadót kell keresni - aki ha úgy látja, hogy megveszik, kiadja. Lehet pályázni is a kiadás költségeire (NKA), és lehet magánkiadás is (drága).
2015. aug. 26. 09:08
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt jó tudni, én kézel írott tömbe vagy füzetbe gondoltam egyenlőre, szerintetek így el kezdhetem? Vagy nyomtatott írás lenne jó,?
2015. aug. 26. 09:15
8/10 anonim válasza:
Kézzel, töltőtollal írj - füzetbe, vagy lapokra, amit később összefűzöl. (íratsz privben is, ott bővebben írok, mit miért)
2015. aug. 26. 09:17
9/10 anonim válasza:
Számítógépes szövegfile az egyetlen, amivel a kiadók foglalkoznak. Még a papírra gépelt vagy nyomtatott kéziratok sorsa is törvényszerűen az, hogy "majd" felkiáltással elsüllyesztik valahova, aztán a kiadó megszűnésekor bezúzzák olvasatlanul.
2015. aug. 26. 19:43
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy amellett álltok hogy bele vágjak a könyv meg írásában. Meg osztott vélemények vannak arról hogy kézel írott vagy gépi feldolgozás legyen, még ezt át kell gondolni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!