Magic csajszi kérdése:
Mit tudnék ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Még csak 14 éves vagyok, de már most eldöntöttem, hogy író szeretnék lenni. Egy csomó ötletem van, a suliban fogalmazási versenyekre járok, egyszóval, egy kicsit konyítok hozzá. Ez eddig nem is baj, de vagy több tucat történetet elkezdtem már. Egész fejezeteket megírok, aztán hirtelen történik valami, és új ötletem támad. Abbahagyom az előzőt és újat írok. Ha viszont próbálom a régebbit tovæbb írni, akkor azok a részek már összecsapottak, és kevésbé tettszenek.
Mit tudnék ezzel csinálni? :(
2015. febr. 4. 22:00
1/3 anonim válasza:
14 évesen én is ilyen voltam. Most 19 vagyok és 2 éve dolgozom egy történeten. Egyszerű: változol. Változik a lelki világod és már kevésbé érdekel a történet. Én 17 voltam, amikor megtaláltam a stílusom. Nem igazán tudsz vele mit kezdeni, hacsak nem írsz egy szinopszist és félrerakod későbbre, hátha 20 év múlva, befutott íróként újra előveszed és megírod.
2/3 anonim válasza:
Előző jól mondja. Egyébként szerintem nem érdemes túl hosszú lélegzetű dolgokkal kezdeni, épp azért, mert ilyen fiatalon még nagyon gyorsan változik az ember. Ha van egy jó ötleted, azt próbáld meg inkább novellaként megírni, illetve addig ütni a vasat, amíg meleg! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. febr. 5. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!