Van, akinek tetszene egy ilyen könyv?
Szeretem a krimiket, ezért gondoltam én is írok egyet.Szerintetek érdemes folytatni?
Péntek éjjel egy pár kalandozni vágyó fiatal beszökik a már 18 éve üresen álló, kerítéssel körülvett kastélyba, ahol iszogatnak, drogoznak és randalíroznak, amikor egyszer csak ketten eltévednek a hatalmas épületben. Keresve a visszavezető utat azért ebbe-abba a szobába benézegetnek az egyik helyiségben volt pár értékes dolog is, amit egyből zsebre is tettek. Majd egyik pillanatban észrevették, hogy a fal az egyik részen kicsit furcsán áll, közelebbről megnézve viszont látszott, hogy ott egy titkos ajtó helyezkedik el. Ember létükhez méltóan persze kíváncsiak voltak, így bemerészkedtek, de nagy meglepetés érte őket valaki ott feküdt bennt.
- Mi a szar? – mondta ijedten az egyik.
- Jajj hallod ne szard már össze magad, ez csak egy csöves. Biztos alszik. –felelte haverja.
- Hát akkor rúgdossuk meg, majd arra felkel.
- Oké. Gyerünk.
Így hát belerúgtak párat de az megsem moccant. Majd mikor ittas elméjükig eljutott a tudat, rájöttek, hogy ez egy holttest. Mindketten csak némán álltak pár percig, majd futottak vissza a többiekhez, hogy szóljanak nekik. Egyik társuknak volt annyi lélekjelenléte, hogy hívta a segélyhívót. Ezután jöttek is a mentők, rendőrök, akik megállapították, hogy az áldozat már egy napja halott. Az ügyet Smith nyomozó kapta meg, aki már vagy 100 gyilkosságot felderített. Miután kihallgatta a tiniket nekiállt felkutatni a tettest.
Folytatni? Ilyen tempóban a következő bekezdésben már meg is lesz a tettes.
"Smith nyomozó kikérdezte az éjjeliőrt, aki elmondta, hogy talált egy pénztárcát. A benne szereplő igazolvány egy nőé volt, aki megpróbált elmenekülni a rendőrség elől úgy, hogy parókát öltött. Smith azonban olyan tapasztalt rendőr volt, hogy a keze és festett körme alapján azonnal kiszúrta a nőt. Ráadásul azt is észrevette, hogy vér és bőrdarabkák vannak a köröm alatt. Azonnal dutyiba vágta a tettest, aki sírva mesélte el, hogy az áldozat meg akarta erőszakolni, ezért ölte meg véletlenül és önvédelemből."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!