Gerifan kérdése:
A bevándorlók idővel nagyobb részt majd felveszik a keresztény vallást, és a magyarsághoz asszimilálódva igaz hű magyar hazafiak lesznek?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok? A kunoknál pl ez történt...2015. aug. 21. 23:31
1/23 anonim válasza:
megalapítják majd az "Iszlám Jobbikot" !
2/23 anonim válasza:
mivel nem akarnak itt maradni, így nem túl valószínű
3/23 anonim válasza:
Mondjuk a menekültek jelentős része keresztény vallású.
4/23 anonim válasza:
Az Iszlám állam ellen menekülő sok keresztény mire vegye még fel a keresztény vallást? Amúgy meg ezt te sem gondolhatod komolyan hogy Magyar hazafik lesznek, alapból nem Magyar származásúak, hazafik meg nem léteznek még itt sem.
5/23 A kérdező kommentje:
én úgy tudtam hogy a nagyobbik részük mohamedán, de akkor ok, nem tudtam
2015. aug. 21. 23:43
6/23 anonim válasza:
Több iszlám hívő van, mint keresztény, de azért jelentős a keresztény menekültek száma is.
7/23 Vacuolum válasza:
Attól, hogy valaki megkeresztelkedik még nem lesz hazafi és keresztény se és elárulom amit leírtál ez se egy túl keresztény gondolat.
8/23 A kérdező kommentje:
Mi nem keresztény gondolat? Hogy feltettem a kérdést, hogy keresztények lesznek e?
2015. aug. 21. 23:50
9/23 anonim válasza:
Senki más nem érzi a provokációt a kérdésben(?). :) Tudod a választ, kérdező, csak kíváncsi vagy, hogy mit képzelnek kedves liberális barátaink. Ezt amúgy én is nagyon szeretném tudni.
/A kunoknál teljesen más dolog történt, de annak semmi köze ehhez./
10/23 anonim válasza:
Nyugaton és a svédeknél már él a 4. bennszülött generáció és nyoma sincsen integrálódásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!