Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy karóra értékét hol tudom...

Egy karóra értékét hol tudom megbecsültetni?

Figyelt kérdés

Zálogház?Órás?

Az a baj,hogy semmit sem tudok az óráról, bár tehetős rokontól való, aki még ajándékba sem ad bizsut, de azért bennem van a félsz,hogy egy forintot sem ér.

Kerestem az interneten, a márka szerint 20-tól 150 ezerig megtalálható, de egyik sem pont ugyan ilyen, tehát fogalmam sincs mennyit ér.

Azt sem tudom miből készült.

2015. aug. 21. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Záloghátban, bizományiban, de figyelembe kell venni, hogy ők a saját piaci szemszögükből alábecsülnek.

De beviheted egy óra-ékszer üzletbe, vagy egy óráshoz. Ha jó fejek, megmondják.

Persze ha hivatalos becslés kell az, más. Ahhoz egy végzett becsűst kell találni, aki ad egy hivatalos szakvéleményt, persze nem ingyen.

2015. aug. 21. 17:14
 2/2 anonim ***** válasza:
* záloghát=zálogház :)))
2015. aug. 21. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!