Illendő-e a hölgy kollégámat névnapja alkalmából. Egy karórával megajándékozom?
Illendő-e a hölgy kollégámat névnapja alkalmából, egy karórával megajándékozom?
Azért van némelyet dilemmám, hogy ez nem túl személyes ajándék-e, tekintve hogy állandóan magán hordhatja. Illetve, nem félreérthető-e esetlegesen a párja számára?
Véletlen egy moderátor erre jár, legyen kedves javítani, Köszönöm!
Némiképp bonyolítja a helyzetet, hogy kvázi a felettese vagyok. Azért lenne praktikus mivel nincs karórája. És ha ez az opció kiesik, keresgélhetek valami mást. Amire nem tudom, hogy egyáltalán szüksége van-e.
Bunkóság, tolakodás, pozícióval való visszaélés.
(Ő mint alkalmazott nem utasíthatja vissza, még ha szeretné sem, mert akkor meg ő kerül negatív megvilágítás alá illetve reflexből gondolhatja ezt)
Virágcsokor, nem szerelmes féle tarka-barka, egyszerű, + 1 doboz bonbon... de hát kérdés mi a cél? ;)
Első kommenthez hozzászólnék még, munkahelyi kollektívaként "bármi" belefér igazából, de szeméylesen átadni ilyet az túl nyomulós, túlságosan nyilvánvaló, és mint alkalmazott still nem sok választása van csak a jópofi hogy mennyire örül.
Elnézésedet kérem ha közönséges voltam ,igyekeztem gyorsan és egyszerűen fogalmazni. Üdv. utóbbi hsz.
Elég félreérthető ha egyébként névnapra csak apróbb ajándék a megszokott.
Párom rossz néven venné ha a férfi főnökm ilyet ajándékozna egy egyszerű névnapra.
Bár a főnök felesége is rossz néven venné.
Plussz ha nem tetszik,akkor is hordja?
maradjon a bon-bon,vagy amit más kollégának,kolléganőnek is szoktál.
Hát sajnos, amilyenek az emberek, könnyen a szájukra vehetnek téged is, meg a nőt is, szóval nem. Kapásból az ugrana be szinte mindenkinek, hogy szeretők vagytok.
Szóval, ez túl intim ajándék, túl személyes.
Köszönöm a visszajelzéseket!Az óra ugrott. Nem volt különösebb hátsószándékom. A virág, bonbon stb. ajándékoknak pedig nem vagyok kifejezett híve. Illetve egyfajta kiegészítésnek/kísérőnek elmennek.
Így a másik alternatíva egy dizájnos mobil időjárásállmás. Ami nem hiszem, hogy bármilyen intimitást képviselne. És használata nem korlátozódik személyhez. Valamint ha nem felel meg az ízlésének/ízlésüknek, még mindig eltehetik a "szekrény aljába".
Gondolod hogy egy nő ilyenre vágyik?
mármint a mobil időjárás állomásra? (eredeti kérdésre már válaszoltam)
Műszaki beállitotságú nő vagyok,de ennél még egy gravirozott toll is jobb.
Minden munkatársnak több ezres értékben veszel ajándékot?
Ha nem,akkor neki se,akkor sem ha tetszik.
Ha igen,akkor szép termobögre,gravirozott toll,usb-s kütyü.
De igazából nekem még mindig furcsa hogy külön ajándék.
(mi is névnapozunk,de mindenki bedob 200forintot,és az összegyűlt párezerből közösen veszünk ajándékot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!