Kinek melyik a kedvenc országa?
Figyelt kérdés
Természetesen szeretem a hazám, nem erről van szó.
De nekem Svédország :P
Nektek?
2015. aug. 18. 21:06
11/18 anonim válasza:
Akárhányszor megkérdeznék, mindig azt mondanám, hogy Magyarország. De ha külföldit kell mondani, akkor Lengyelország az összes többi előtt.
12/18 anonim válasza:
Ausztria, Németország, Olaszország :)
13/18 anonim válasza:
Egyértelműen Új-Zéland. A leggyönyörűbb, legváltozatosabb, legbékésebb, legszabadelvűbb, legkülönlegesebb ország. Nincs még egy ilyen ország, ahol a tájak ennyire változatosak lennének, hogy a gleccserekkel borított fjordoktól kezdve, a pálmaerdőkön és a gejzírekkel tarkított kopár hegyeken át, a homokos tengerpartig minden megtalálható.
2. helyen viszont több ország is osztozik, köztük Svédország is, amely szintén nagyon elbűvölő.
15/18 anonim válasza:
Olaszország - természetesen csak Magyarország után.
16/18 anonim válasza:
Nekem Belgium, de ami történt ott ma az szörnyű.
17/18 anonim válasza:
hát igen, részvétem az ártatlan áldozatok hozzátartozóinak
18/18 anonim válasza:
Japán, Izland, bár inkább az előbbi. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!