Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Neked mit jelent a zene?...

Neked mit jelent a zene? "Kik" a kedvenc hangjaid?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból írtam ki, mert úgy veszem észre, hogy aki nem foglalkozik zenével: nem énekel, nem játszik hangszeren, ők általában csak unalomból hallgatnak zenét, vagy hogy legyen valami háttérzaj. Senki nincs a környezetemben, aki annyira zeneőrült lenne mint én. Alig várom a fesztiválokat, kedvenc zenekarok koncertjére még egyedül is elmegyek...Ezek a koncertek nekem olyanok, hogy arra a másfél órára minden problémát elfelejtek, nem érdekel ha lökdösnek, ha meleg van, úgy érzem, hogy ott tudok kiteljesedni teljesen. Egyébként nekem a kedvencem a Brain meg az Irie Maffia, illetve a Halott Pénzből Márknak a hangjáért vagyok oda meg vissza.

Egyébként nincs jó hangom, nem értek a hangszerekhez, csak maximálisan "élvezem a hangokat." Van valaki akinek ez nem fura? :D

2015. jún. 11. 14:31
 1/4 A kérdező kommentje:
*Brains
2015. jún. 11. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Hogy nekem mit jelent a zene? Egy szót: MINDENT.

Olyan mint egy drog. Lehunyom a szemem és megnyugszom ha hallhatom akiket imádok.

A zene van velem ha fáj valami. Ha boldog vagyok, éneklek vele. Ha nem tudom leírni sem amit érzek, egy jó zenével mindenkinek megmutathatom...

Volt olyan, hogy csak ültem és szomorú voltam. Nem jöttek a könnyek minden számot végighallgattam, éreztem hogy nem stimmel, aztán mikor megtaláltam azt amelyik kifejezi az érzéseimet, akkor elkezdtek potyogni a könnyeim :D

A zene emlékeket hordoz, élményeket, érzéseket.

A hangok meggyugtatnak, levezetik a stresszt, feszültséget, ellazítanak

A szöveg pedig megérteti veled a világot, a saját lelkedet engedi hogy lásd benne, és minden dal olyan mint egy külön regény...és mindenkinek mást mutat :)

Kedvenc bandáim: My Chemical Romance, Black Veil Brides

2015. jún. 11. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:
59%

Ez tényleg nagyon jó szám:)

https://www.youtube.com/watch?v=PU4_3rweDak

2015. jún. 11. 15:29
 4/4 anonim válasza:

A zene nekem is a MINDENT jelenti, mint a második válaszolónak. Kérdésedből kiindulva nekem nincs kedvenc hangom, mivel nem lehetséges megszámolni az összes kéz-láb ujjamon a kedvenc előadóimat. Koncertekre sajnos lehetőségem sincs elmenni, mivel kedvenc előadóim Magyarország környékére se jönnek sajnos :/ Én inkább itthon egy fejhallgatóval, vagy hangfalon élem ki a zene erejét, ami teljesen megfelel :) Nomeg a Magyar zene.. :D nem szeretnék senkit megsérteni, szubjektív véleményem, de a médiában (rádio, TV, Internet) híres/ismert zenékre véleményt sem tudok mondani, annyira nem tartom ezeket méltónak a zene szóra :)

Zenei stílus, ami a szívemhez legközelebb áll az a Deep House, és végülis az elektronikus zene nagyrésze, kivétel a Techno, és amit a spinninTv művel, azokon kívül mindenre hajlamos vagyok, de lelkiállapotomtól függ, mert olykor egy-egy Hip-Hop, vagy Rock szám/előadó is felkelti érdeklődésem, de leginkább az elektronikus zene mélyebb, ismeretlenebb bugyraiban barangolok, magyarul kerülöm az 2.000.000+ nézettségű kommersz, szerencsétlen pénzéhes undormányokat, amelyek mindenhonnan folynak. Pfujj... Nem is tudom elképzelni, mit élveznek azon az emberek, hogy teszem azt, megismeri az adott dalt úgy, hogy pl. Youtube-on 2 napja van fönt, elkezdi hallgatni, és mire már unalomig hallgatta, akkor kezd el ömleni a rádióból és a tv-ből... Elképzelni sem tudom mi jó abban, az nem is zeneszeretet, hanem "jujj de menő vagyok, hogy a legdivatosabb zenéket hallgatom amiket minden kutya is fejből tud.. blablabla....

Bocsánat a kifakadásomért, és a sajátos korkritikámért, de nagyon jól esett :)

2015. jún. 22. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!