Miért kell lenézni a 9-10 év körüli gyerekeket, akik szeretnek Minecraftozni?
"Igazából nem a korukkal van a baj hanem a játékkal mert màr szinte ( 80% ) mindenki meguta."
Ha megunták, minek mennek el a Mineshow-ra, és minek nézik meg a videót? A videó alá írt kommentekről van szó.
Csak azért érdekel, mert az unokaöcsémet is bántják.
Én inkább azt tartom éretlennek, aki emiatt gúnyolódik. Egy 9-10 éves már rég tud közösségben játszani, vagy ha nem, épp ideje, hogy megtanuljon.
De igen, a gyerekkel van a baj
"Egy 9-10 éves már rég tud közösségben játszani, vagy ha nem, épp ideje, hogy megtanuljon."
Rosszul látod. Látszik, hogy nem internetes videojátékokon nőttél fel - én igen, és a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy micsoda frusztrációt képesek okozni az ilyenek. Szó szerint káros hatással vannak egy gyerek mentális egészségére.
Persze a kommentek gondolom nem csak emiatt születtek meg, de őszintén szólva nincs kedvem belemenni a Minecraft világába mert már évek óta nem játszottam.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!