Hogyan fogadják a német gyerekek a magyar gyerekeket az iskolába?
13 eves vagyok:) januar vegen koltozunk ki Hannoverbe, es februarba ott kezdenem a sulit .Nagyon felek hogy nem lesznek barataim , rosszak lesznek a jegyeim meg stb.Fel eve sincs hogy elkeztem nemetet tanulni szoval nem megy folyekonyan. Anya
azt mondta hogy majd segitenek a tanarok de en akkoris felek:(((Szerintetek milyen lessz? Hogy kebzeljem el az elso napomat ? Miket ne csinaljak csinaljak( pl: ott is ugyanugy kell jelentkezni ?? )
Kerlek segitsetek!! Semmit se tudok.
Mivel nagyon sok a külföldi, bevándorló így szerintem senkit sem fog érdekelni.
A németek már meghaladták ezt a származás szerinti megítélést. :)
A nyelvhez annyit, hogy bevándorlóként senkit sem fog érdekelni ha rosszul ragozol és hasonlók. Bátran használd a nyelvet, hamar rá fogsz érezni :)
Az elso evben nem fogsz normal iskolai osztalyba jarni, hanem bekerulsz egy integracios osztalyba, ahol csupa olyan gyerek lesz mint te, tehat nemettel nem igazan fogsz talalkozni. Amint jobban megy majd a nyelv, ugy kerulsz majd at egy normal osztalyba, lehet hogy pl. angoloran mar hamarabb a rendes osztallyal jarhatsz.
Szuleid elinteztek mar az iskolat? Mert az nem megy egyik naprol a masikra, es nem is minden iskolaban van integracios osztaly.
Nem olyanba megyek :(((
Mert azt mondta az igazgató ,hogy boldogulni fogok sima osztályba is.
Csak kapok valamilyen felmentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!