Milyen könyvet ajánlotok?
Figyelt kérdés
14 évese lány vagyok.Szívesen olvasnék valamit,de nem vámpírost,farkasemberest...stb.De nem is ilyen nagyon lányos nyavalygós hülyeségeket!!!Valami könyvet keresek ezek között!2015. aug. 6. 15:28
2/5 anonim válasza:
Mikor még én jártam iskolába, akkor mindig volt egy csomó ajánlott irodalom, amiből lehetett válogatni. Ma már nem szokás?
3/5 Hary2002*** válasza:
A vadonjáró tanítványa...esetleg ez de megmondom őszintén én ilyen vámpíros, vérfarkasos, árnyvadászos sorozatokat olvastam....de ez annyira nem ilyen vonalú...:)
4/5 anonim válasza:
Én Wass Albert könyveit olvastam ennyi idősen.
5/5 anonim válasza:
Attól függ hogy neked mi túl lányos.Én például imádtam a Csillagainkban a hibát.Kicsit szomorú a vége,de ki lehet bírni. :) Vagy esetleg a Mielőtt Elmegyek.Az is nagyon jó könyv.Remélem tudtam segíteni,viszont ha még mindig nem találtál könyvet,akkor Facebookon vannak könyves csoportok.😉😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!