Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen könyvet ajánlotok?

Milyen könyvet ajánlotok?

Figyelt kérdés
14 évese lány vagyok.Szívesen olvasnék valamit,de nem vámpírost,farkasemberest...stb.De nem is ilyen nagyon lányos nyavalygós hülyeségeket!!!Valami könyvet keresek ezek között!

2015. aug. 6. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyelvtan.
2015. aug. 6. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Mikor még én jártam iskolába, akkor mindig volt egy csomó ajánlott irodalom, amiből lehetett válogatni. Ma már nem szokás?
2015. aug. 6. 16:58
 3/5 Hary2002*** válasza:
A vadonjáró tanítványa...esetleg ez de megmondom őszintén én ilyen vámpíros, vérfarkasos, árnyvadászos sorozatokat olvastam....de ez annyira nem ilyen vonalú...:)
2015. aug. 6. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Én Wass Albert könyveit olvastam ennyi idősen.
2015. aug. 6. 20:50
 5/5 anonim válasza:
Attól függ hogy neked mi túl lányos.Én például imádtam a Csillagainkban a hibát.Kicsit szomorú a vége,de ki lehet bírni. :) Vagy esetleg a Mielőtt Elmegyek.Az is nagyon jó könyv.Remélem tudtam segíteni,viszont ha még mindig nem találtál könyvet,akkor Facebookon vannak könyves csoportok.😉😊
2015. aug. 8. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!