Milyen könyvet ajánlotok nekem?
Figyelt kérdés
Legyen viszonylag olcsó, stílus lehet akármi, lényeg, hogy jó story legyen.2013. jan. 6. 01:24
1/7 Alexandra0908 válasza:
2/7 anonim válasza:
A Szent Johanna Gimi.
Ezt meg én nem tudtam/tudom letenni.És anyukám se, úgyhogy minden korosztálynak jó olvasmány.:)
3/7 anonim válasza:
Azért elárulhatnál egy kicsit többet is, pl. hogy hány éves vagy, milyen típusúakat szeretsz (krimi, romantikus stb.), mi számít neked olcsónak?
4/7 anonim válasza:
a Betépve c. könyv nagyon jó!
Van film is belőle.
5/7 anonim válasza:
A pirkadat kör tetralógia vagy a Csodaidők. Vedd ki könyvtárból, mert manapság nincsenek olcsó könyvek. jaj, ha valami egyszerűt, rövidet akarsz amit egy délután kiolvasol akkor javaslom Rejtő Jenő könyveit: pl. Az elátkozott part, A három testőr Afrikában a Piszkos Fred történetek stb.
6/7 anonim válasza:
Én nagy Stephenie Meyer rajongó vagyok sok romantikus stb. könyvet olvastam de most belekezdtem egy sci-fi-be. A címe A burok nemsokára Magyarországon is megjelenik a film. Már nagyon kíváncsi vagyok!!! Csak ajánlani tudom. :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Fuu, ezekből lehet vélasztani. Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld pacsi.
2013. jan. 19. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!