Mi lenne a következménye, ha a Kába követ imádó muzulmánok tömegei közé egy bombát dobnának, elpusztítva magát a követ is?
Figyelt kérdés
Összeomlana az iszlám hit?2015. aug. 1. 18:53
1/3 anonim válasza:
Nem omlana össze, de olyan balhé kerekedne, hogy szerintem a TV előtt üldögélő nagyszájú szomszéd öreg bácsi, aki bort iszik vizet prédikál,,na még az is felállna és azon gondolkodna mit tegyen!
Nem vagyok muszlim, de ahogy elolvastam a kérdés bennem is a következő hang szólalt meg: "Húúú basszus, mi lenne"
Amúgy konkrétabban válaszolva: Megkeresnék a tettest, valószínűleg megölnék, de előtt még jól ki is hallgatnák, hogy miért tette, kinek a hatására. Eközben a nép többi része pedig (tehetetlen dühében) összeesküvés elméleteket gyártana, illetve hibáztatható/támadható egyedeket keresne. Ilyen az emberi természet.
2/3 anonim válasza:
Nagyjából akkorát szólna a dolog, mintha a Vatikánt bombáznák. Valószínűleg felerősödne az iszlám terrorszervezetek működése, talán háború is indulna Izrael ellen, hiszen sok ember számára ők lennének az elsődleges/egyetlen gyanúsított. A szentélyt újjáépítenék, még ha a meteoritdarabkát nem is találnák meg és a Haddzs folytatódna tovább, ahogy eddig, csak most nagyobb lenne az ellenőrzés. A halottak vélhetően mártírokká válnának. Összességében nem lenne jó, ha ilyesmi megtörténne, mert hasznot nem hozna senkinek, max. egy pár iszlámellenes fanatikusnak rövid távon, de mondjuk a zsidó-arab ellentétet fenntartaná még jó ideig, az ilyesmire sokáig emlékeznek az emberek.
3/3 anonim válasza:
Ez maga lenne az Iszlám 911...előző jól mondja, eredményezne néhány rövidtávú ámde radikális változást, de attól még sokáig emlékeznének rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!