Lesz valami következménye, hogy a humán tantárgyakat egyáltalán nem tanulom?
Figyelt kérdés
Helyesen tudok írni. A törit nagy vonalakban tudom, általánosban ötös voltam belőle. A töri tanárral nincs bajom, csak nem köt le az, amit már általánosban egyszer vettünk. Irodalmat utálom, a világ legfeleslegesebb tárgyának tartom és a tanárral utáljuk egymást. Ha tanulnám se lenne értelme, mert a tanár utál. Olvasni szeretek, itthon sokat olvasok. Németet se nagyon tanulom, tök felesleges tárgy... Angol nagyon jól megy, ötös vagyok, de azt se tanulom, csak simán tudom, meg értem. Egyik legjobb angolos vagyok. Szinte csak reál tárgyakból szoktam tanulni. Főleg földrajzból meg kémiából. Lesz valami következménye, hogy nem nagyon tanulok humán tárgyakra? Egyáltalán nem érdekelnek.2013. febr. 20. 14:06
1/6 A kérdező kommentje:
12. osztályba járok. Csak nyelvi előkészítős voltam nulladikban. 18 L
2013. febr. 20. 14:07
2/6 anonim válasza:
Az irodalmat , nyelvtant én sem tanultam.A történelmet igen mert érdekelt.
Abszolút nem érdekelt ,és utáltam ilyen szintagma olyan flektáló meg amolyan verselemzés , fujj.
Gépészmérnök szakos vagyok, és semmi hátrányom nem volt még abból hogy nem tanultam nyelvtant , irodalmat.
Gimnáziumban , nyelvtanból , irodalomból nekem megfelelt a kettes.
3/6 anonim válasza:
Igen lesz..Később fogsz szenvedni, ha mégis kellene a német tudás (diplomához még egy nyelvvizsga, esetleg munkahelyen), alapvető hiányosságaid lesznek, akár műveletlennek is tűnhetsz, mert azért vannak az alapvető műveltséghez tartozó témák mind az irodalomban, mind a történelemben.. Érettségin is hasznát vennéd, ha tudnál valamit, a jegyek beleszámítanak a felvételi pontokba..
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ha majd a diplománál tartok, akkor elkezdek aggódni miért nem tanultam németet.. de szerintem orosz vagy spanyol nyelv sokkal hasznosabb lenne. Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán egyetemre megyek.
2013. febr. 20. 14:31
5/6 anonim válasza:
Az alapműveltséget meg kell szerezni valahonnan, ha szeretnél valaha is olyan barátokat, akiknek a szókincse meghaladja a 3 szót. Ha otthon elolvasol és megtanulsz mindent, ami beletartozik az alapműveltségbe, akkor rendben. De azt szinte lehetetlennek tartom, hogy a teljes alapműveltséget autodidakta módon elsajátítsd.
6/6 anonim válasza:
"Németet se nagyon tanulom, tök felesleges tárgy..."
erről szerintem kérdezz meg pár munkáltatót is, mert szerintem ők nem így gondolják :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!