Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki szeret vámpírokról és...

Ki szeret vámpírokról és vérfarkaokról beszélgetni?

Figyelt kérdés
ha igen akkor vegyetek fel msn re(privibe hogy kel elküldeni vagy az hogy működik?)
2010. márc. 7. 11:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%

mi a párommal rengeteget beszélgetünk ilyesmiről, eleve így szerettünk egymásba, ez volt a közös témánk :D de mi főleg történelmi,tudományos,mítoszos,misztikus formában közelítünk az egészhez, és nem egy béna romantikus film miatt...(Twilight)... hamarabb volt érdekes ez a téma, mint a kis tinik hinnék, és nagyon rosszul esik nekem, mint régi igazi vámpír/vérfarkas rajongónak, hogy emiatt a hülye film miatt most az összes kis tini rákattant a témára és azt hiszik, ők a legnagyobb fanok, közben meg semmit sem tudnak az egészről, csak annyit, hogy egy vámpírnak beállított kis gyökér hogy nyálaskodik vmi filmben....szörnyű :( teljesen elferdítették az eredeti vámpír/vérfarkas kultuszt

21/L

2010. márc. 7. 12:41
 2/13 anonim ***** válasza:
33%

Nekem az a véleményem, hogy az ember ne beszéljen róla, hanem csinálja! Szerintem.

Lehet ezzel egyedül vok...

2010. márc. 7. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Én vámpírokról szeretek beszélgetni mert már vagy 13 éve vámpíros könyveket, filmeket, írásokat, tárgyakat mindent gyűjtök. A twilight meg nem érdekel úgy ahogy van semmi köze az "igazi" vámpírokhoz, csak egy romantikus hülyeség.
2010. márc. 7. 12:54
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
12:49: a Live RPG-kre gondolsz? vagy már annyira fanatikus vagy, hogy igaziból vámpírnak képzeled magad? :) vagy az vagy? :D első válaszoló voltam
2010. márc. 7. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
A könyy és a film egy dolog. De nem értem, ti azt hiszitek, hogy ilyen lények tényleg léteznek? Vagy mi?
2010. márc. 7. 12:57
 6/13 anonim ***** válasza:
ARRA ARRA...(???)
2010. márc. 7. 13:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

12:57: nem, abban a formában nem léteznek, ahogyan azt a filmekben, könyvekben ábrázolják, de sokat lehet vitázni,beszélgetni olyan megtörtént dolgokról, tudományos kísérletekről, betegsétekről,történelmi bizonyítékokról, és még sorolhatnám, amik alapjául szolgálhattak a mára kialakult vámpír-vérfarkas képnek... pl hallottál arról, hogy régen, mikor még az orvostudomány nem volt ennyire előrehaladott, a hemofíliás(vérzékeny és kórosan vérszegény) betegeket friss vérrel itatták, amitől jobban lettek? :) de rengeteg mítosz van, aminek lehetséges, hogy van történelmi alapja, nagyon érdekes dolog a valóságot leszűrni a mítoszokból...

első voltam

2010. márc. 7. 13:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam ijennel dumálni haverokkal, de az a gáz h engem is "letvilájtosoznak", pedig jó régóta foglalkoztat, nem egy nyomott film miatt kezdett érdekelni. Ugyanez van pl a kriptozoológiai irányzatokkal is.
2010. márc. 7. 13:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ilyenről, bocs. elírtam
2010. márc. 7. 13:16
 10/13 A kérdező kommentje:
jó értem és én is arra gondoltam hogy nem a twilight vel kapcsolatba hanem amúgy.mert engem foglalkoztat ez de elég keveset tudok és azért szeretem volna hogy aki szeret róla beszélni ez vagyen fel msn re és beszélgesünk róla mert nagyon érdekel a dolog.szoval aki szeret az mondja meg lécives hogy kel priviben megkapni az msn címér és agya meg ha lehet:)
2010. márc. 8. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!