Ki szeret vámpírokról és vérfarkaokról beszélgetni?
mi a párommal rengeteget beszélgetünk ilyesmiről, eleve így szerettünk egymásba, ez volt a közös témánk :D de mi főleg történelmi,tudományos,mítoszos,misztikus formában közelítünk az egészhez, és nem egy béna romantikus film miatt...(Twilight)... hamarabb volt érdekes ez a téma, mint a kis tinik hinnék, és nagyon rosszul esik nekem, mint régi igazi vámpír/vérfarkas rajongónak, hogy emiatt a hülye film miatt most az összes kis tini rákattant a témára és azt hiszik, ők a legnagyobb fanok, közben meg semmit sem tudnak az egészről, csak annyit, hogy egy vámpírnak beállított kis gyökér hogy nyálaskodik vmi filmben....szörnyű :( teljesen elferdítették az eredeti vámpír/vérfarkas kultuszt
21/L
Nekem az a véleményem, hogy az ember ne beszéljen róla, hanem csinálja! Szerintem.
Lehet ezzel egyedül vok...
12:57: nem, abban a formában nem léteznek, ahogyan azt a filmekben, könyvekben ábrázolják, de sokat lehet vitázni,beszélgetni olyan megtörtént dolgokról, tudományos kísérletekről, betegsétekről,történelmi bizonyítékokról, és még sorolhatnám, amik alapjául szolgálhattak a mára kialakult vámpír-vérfarkas képnek... pl hallottál arról, hogy régen, mikor még az orvostudomány nem volt ennyire előrehaladott, a hemofíliás(vérzékeny és kórosan vérszegény) betegeket friss vérrel itatták, amitől jobban lettek? :) de rengeteg mítosz van, aminek lehetséges, hogy van történelmi alapja, nagyon érdekes dolog a valóságot leszűrni a mítoszokból...
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!