A lengyelek milyen emberek általában?
Tudom hogy nem lehet általánosítani...
Mi jellemző rájuk?
Jellemző rájuk, hogy a személyi igazolványukba az van írva, hogy állampolgárság: lengyel. Ez nagyon jellemző rájuk, egyfajta nemzeti karakternek tekinthető.
Továbbá még az jellemző rájuk, hogy túlnyomó részben két lábon járnak, a szájukkal beszélnek, rendszeresen ki-be veszik a levegőt (kivéve a halott lengyel), és aképpen haladnak előre az utcán, hogy egyik lábukat a másik elé teszik. Furcsa tulajdonságuk, hogy hidegben fáznak, melegben meg izzadnak. Egy részüknek ferde szeme van, de az japán.
Továbbá nagyon szeretik a borsólevest, kivéve akik nem.
Tényleg nem lehet általánosítani.
Általában szeretik a magyarokat.
Szeretnek inni, akkor már rossz emberek nem lehetnek, igaz-e?
Pl. ezzel ellentétben milyen ember az, aki 11-kor csengőzörgetésre hazamegy a kocsmából?
Jó ez persze vicc akart lenni!
Mit szoktak mondani? Összeköt minket a történelem! Hogy ez bennük tudatosan jelen van-e legalább annyira, mint bennünk, azt nem tudom.
Azt tudom, hogy kedves emberek, ha Mo-on esetleg találkozom velük, Lengyelországban még nem voltam. Ismerősök elmondása alapján, a munkás réteg hasonlóan szívós, nagy a tűrőképességük, leleményesek, jól terhelhetők, ahogy mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!